Lótusz

Lótusz

Hogyan zárd le az Óévet és fogadd az Újat?

2019. december 30. - Lótusz_blogger

Hogyan zárd le az Óévet és indítsd az Újat?

Már csak néhány nap van a 2019-es évből, ezért mindenképpen tegyél meg néhány fontos dolgot, mielőtt új évet kezdenél. Ne a tűzijáték alatt gondold ezt végig, mert az komolytalan. Az élet ennél sokkal fontosabb és komolyabb dolog, minthogy félvállról tekintsünk rá!

Ahhoz, hogy sikeres legyél, számot kell vetni az eddig elért eredményeidről és a kudarcaidról.

A 2019-es éved 2018. végén kezdted el. Mit fogadtál meg akkor? Betartottad a fogadalmad? Vagy túl nehéz volt? És már az első kísértésnél feladtad? Egyáltalán végiggondoltad, mi az, amit el szeretnél (szerettél volna) érni 2019-ben?

Gondolt át és légy magaddal teljesen őszinte!

1. Ha voltak kudarcok, rossz élmények, fájdalmak, akkor azt engedd el. Az alábbi rövid kis meditáció (Bagdi Bella: Elenedés) segít ebben:

Ez volt az első lépés.

2. Ha vannak/voltak konfliktusaid, esetleg az emberi kapcsolataid szeretnéd rendezni, akkor hallgasd meg Domján László: Szeretetfa meditációját:

https://www.youtube.com/watch?v=8-UyZxk5hJw

3. Adj hálát mindenért, ami 2019-ben történt veled: a jó dolgokért, a nehézségekért (=melyek inkább feladatok voltak és formálták a jellemed), a szerencsés dolgokért, a meglepően jó dolgokért, azokért az emberekért, akik körülötted vannak. Mindent köszönj meg – Istennek, a Mindenhatónak, az Univerzumnak (vagy akit te irányítónak gondolsz). Miért jó hálásnak lenni? Bagdi Bella elárulja a titkot:

4. És most jön a legeslegjobb rész! Most aztán engedd el a fantáziád! 🙂 Gondold át, mi az, amit el szeretnél érni a 2020-as évben. Milyennek szeretnéd látni a körülötted lévő embereket? Kedvesebbnek, vidámabbnak, segítőkészebbnek? Akkor legyél te is kedvesebb, vidámabb, segítőkészebb!

Ha szerelmet keresel? Akkor válj olyan nővé (férfivá), akire a másik nem vágyik.

Munkában szeretnél sikereket? Akkor képzeld el, hogy az vagy! Ha véletlen eszedbe is jut egy kis kétely, azonnal próbáld meg a siker érzésére, gondolatára irányítani a figyelmed!

Több pénzt szeretnél? Akkor vonzd ezt magadhoz!

A lényeg, hogy merj nagyot álmodni! És érezd is magadban, hogy megérdemled és el is éred! Ne félj az új dolgoktól! Higgy magadban és higgy abban, hogy bármire vágysz megkaphatod.

A céljaid eléréséhez viszont motiváció is kell. Például azt mondod, gazdag szeretnél lenni. Miért szeretnél az lenni? Mire költenéd a pénzt? Mennyi pénzre lenne szükséged? Kivel osztanád meg a javaidat? Ahhoz, hogy elérd a céljaidat át kell érezned, hogy mennyire jó érzés, hogy elérted és már úgy kell érezned, mintha meg is kaptad volna. És akkor megkapod!

 

https://www.youtube.com/watch?v=bwlz9GY4xAQ

+1. Ne csak a lelked tedd rendbe, hanem a környezeted is. Takaríts ki, pakolj el! Ha valamire már nincs szükséged, ajándékozd el, töltsd fel az éléskamrád (nem romlandó ételekkel; tisztítószerekkel…), ha tartozol valakinek, akkor azt mg az óévben add meg, ne vigyél át tartozást a következő évre. Sokkal nyugodtabban kezded az új évet, ha érzed, hogy minden rendben van körülötted. Ez nem ezo-tipp, de talán nálad is működik. 🙂

Legyen életed minden napja az életed legszebb napja!

Boldog Új Évet Kívánok!

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr4816334462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása