Lótusz

Lótusz

Varázslat 2020.02.20. éjjelére

2020. február 19. - Lótusz_blogger

Kívánságteljesítő varázslat 2020.02.20. napjára.

E nap a 2-es szám fennhatósága alatt áll, amely vágyaink gyors megvalósulását segítik elő. A 2-es szám a nőiesség, a család szimbóluma, ezért ezen a napon fordíts kiemelt figyelmet szeretteidre, családodra, szerelmedre, erősítsd magadban a pozitív érzéseket, a szeretetet.

Mivel segíthetjük elő vágyaink teljesülését?

Mielőtt bármilyen mágiát elkezdenél, légy tisztában azzal, mi is az, amire igazán vágysz? Mi az, ami tényleg boldoggá tenne? Határozd meg magadban, képzeld el azt, hogy már megkaptad, a karjaidban tartod, a tiéd. Mit érzel? Milyen illatot? Milyen ízt a szádban?

Varázslat vágyaink elérésért.

Ezt a rituálét aznap éjfélig kell elvégezni és egy darab papírra és gyertyára van szükség. Erre a darab papírra írd fel kívánságod. A legfontosabb dolog, hogy helyesen írd le, amit szeretnél elérni. Nem szükséges hosszú körmondattal lefesteni, de pontos legyen.

Gyújtsd meg a gyertyát, fogd a darab papírt, melyre kívánságod írtad, és gyújtsd meg a gyertya lángjából. Amíg a darab papír ég, a következő szavakat mondd el:

"A tűz kigyullad, a varázslat elkezdődik. Tetteim, gondolataim, vágyaim, álmaim. Szótól szótól, gondolattól gondolatig hagyom, hogy vágyaim valóra váljanak és meghallgattassanak. Töltsék el lelkem boldogsággal, úgy, ahogyan a lapra írtam. Segíts, védj meg, hozz nekem szerencsét. A boldogságom a gyertya lángja felszítja és a szerelmi tűz felerősödik. Ez egy elszakíthatatlan kapcsolat, nem szűnik meg. Legyen mindig szerencsés velem. Legyen így!"

Várd meg, amíg a papír végig nem ég, a papírból származó hamut szórd szét.

Végül oltsd el a gyertyát - később is használhatod. Nem vidd sehová és ne mondd el a kívánságod senkinek.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr9316334480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása