Lótusz

Lótusz

2020 márciusi telihold

2020. március 08. - Lótusz_blogger

2020 március 9-én lesz legközelebb teliholdot, amelyet az asztrológusok a kísértés napjának hívtak. Nem véletlenül hívják jgy ezt a napot: ajánlatos elkerülni a vitákat, a problémákat nem szabad figyelmen kívül hagyni, ugyanakkor a lehetőségeket is ki kell használni, melyet ilyenkor kapunk. A márciusi telihold a megújulás ideje, amikor mind fizikai, mind energetikai szepontból átalakulás vár a világra. Ez a maximális energia-visszanyerés, az újjászületés, az átalakulás és a fejlődés ideje. A Szűz csillagkép befolyása alatt lesz a Hold, amely jelentős változást hoz magával akár hatalmi harcokról van szó, akár személyes sorsokról. A Telihold okoz némi feszültséget, ugyanakkor izgalmas lehetőségeket kínál az üzleti, oktatási, romantikus és pénzügyi életben.

A telihold energiája erősíti az intuíciót, élesíti az analitikus gondolkodást. Ez azt jelenti, hogy nagyszerű lehetőség lesz tervek megvalósítására és közelebb kerülhetünk a sikerhez.

A március telihold napja fordulópont két évszak között. Ilyenkor  nagyon fontos a pozitív hozzáállás, a jó dolgok elképzelése, a jövőnk "szépként" való elképzelése. Hogyan érd ezt el? Iránított meditációval, hálanapló írásával, kívánságaid leírásával, de legalább részletes, nagyon realisztukus elképzelésével. Telihold idején alkalmas az idő a siker, a szeretet, az ihlet, az egészség és a jólét elképzelésére, megvalósítására.

Az asztrológusok ezt ajánlják 2020. március 9-re

Nem lesz könnyű elérni, de ha pozitívan, jó dolgot várva, jó célokkal, tervekkel telve viszed végig a napot, céltudatosan, az álmaidra koncentrálva, akkor eléred célod.

Az ellenőrizetlen energiafelhasználás súlyos fejfájást, általános rossz közérzetet, krónikus betegségek súlyosbodását vagy személyes drámákat okozhat. A telihold kedvezőtlen helyzetbe hozhatja a világot. Ez a legnegatívabb véglet. Rajtad áll, hogy mit engedsz az életedbe. A legfontosabb értékelés az a belső érzés, amit csinálsz.

Az asztrológusok arra is figyelmeztetnek, hogy negatív emberekkel, új emberekkel ne lépj kapcsolatba: nagy a veszélye annak, hogy mások miatt csalás áldozatává válhatsz. A saját magunk megváltoztatásának vágya erősebb lesz, mint az életünk megváltoztatásának vágya. Legyünk nagyon figyelmesek, koncentráljunk céljainkra, és ne siess a következtetések levonására. Mások tanácsai helyett hallgass magadra, és sosem fedd fel magad.

Az asztrológusok szerint a Szűz-Telihold lehetőséget kínál új érdekes jövedelemforrás megtalálására, vállalkozás fejlesztésére, vagy megtudhatjuk, hol jobb pénzt befektetni a pénzügyi helyzet megerősítésének érdekében. A napi eseményei megkövetelik, hogy gondolkozz olyan fogalmakon, mint az élet értelme, a jólét, a cél és a siker.

dailyhoro.ru

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr3416334486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása