Lótusz

Lótusz

Védelmező mantra fertőző betegségek elkerülésére

2020. április 21. - Lótusz_blogger

Védő mantra fertőző betegségek ellen.


OM BENZA RATNA BHANDA DÜMA TING KYOL TING DZADZA

Ó Nagy Anya, a káprázat hálójával, melyen át a nem-kettő kettőnek látszik, Te kimeríthetetlen, ronthatatlan Nagy Üdvöt teremtesz! Dicsőség Neked, az Istennőnek, aki kezében tartja a minden betegséget tartalmazó zsákot, és az ékköves pányvát, Dönkun Drubpe Nödzsin Wangmo, a jaksinik közt leghatalmasabb, a minden kívánságot teljesítő!

Olvasd a mantrát: OM BENZA RATNA BANDHA DÜMA TING KYÖL TING DZA DZA / 101x

(aztán olvasd:)

Az emberek és állatok minden járványos fertőző betegsége, a történelmi zavarok, a viszályok és az ínségek, tökéletesen gyógyuljanak meg és szűnjenek meg maradéktalanul az egész világon általánosságban, és különösképpen hazánkban (legyen az Magyarország vagy Tibet, a Havak Földje)! Mindenki adja át magát a boldogság és jóllét legmagasabb ünneplésének! Az északi jaksák és jaksinik tízmilliói hadurának alakjában megnyilvánulva, zúdítsd ránk a hétköznapi és rendkívüli megvalósítások záporát, és add, hogy felkeljen Sanglön Dordzse Düdül és a többi esküt tett Tanvédő szerencsét hozó ereje!

– Forrás: az orvoslás védelmező istenségének, Sanglönnek a las byang-jából avagy szertartási kézikönyve, melyet a Nagy Ötödik Dalai Láma írt „A minden kívánságot teljesítő bor” címmel. Ezáltal szűnjön meg minden járványos fertőző betegség!

https://m.youtube.com/watch?v=sdaI_-eVio8

https://lotusz.cafeblog.hu/2017/10/10/valassz-egy-buddhat-mondj-el-egy-mantrat/

Figyelem! A mantra segíti a lelki egészséget. Azonban fizikailag is védenünk kell magunkat: rendszeres kézmosással, kézfertőtlenítéssel, maszk- és kesztyű használatával, távolságtartással. Ha pedig teheted, maradj otthon! <3

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr8716334506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása