Lótusz

Lótusz

Válassz egy képet - elárulom, mi vár rád júniusban!

2020. május 30. - Lótusz_blogger

Egy kép - egy üzenet.

Hamarosan itt a nyár... Szeretnéd tudni, hogy mi vár rád idén, legfőképpen júniusban? Akkor nézd meg a képeket, válassz egyet és olvasd el az üzenetet! Íme a képek:

Ha nyugalomban, a szívedre figyelve sikerült kiválasztanod a képet, mely üzen neked, olvashatod is az üzenetét.

1.Ha az első kép vonz leginkább, a június a remény ideje lesz számodra. A régóta vágyott dolgok valósággá válnak, ha megtanulsz várni, és nem rohangálni, mint pók a falon. Minden lépésed közelebb visz a sikerhez, ha kell, érdemes cselekvési tervet összeállítanod. Ez majd segít abban, hogy ne hagyj figyelmen kívül fontos részleteket, és gyorsan a megfelelő időben lépj.

https://lotusz.cafeblog.hu/2016/04/06/stresszes-vagy-ez-a-3-kep-elarulja/

2. Ha a 2. képet választod, az alábbira kell figyelned: júniusban azok lesznek a sikeresek, akik megtehetik a saját útjukat járják és megengedhetik maguknak, hogy merész ötleteiket megvalósítsák. Azoknak, akiknek nincs elég idejük és/vagy nem képesek koncentrálni, szükséges lesz picit visszavonulni, hogy a kreatív impulzusok felszínre kerülhessenek. Ki tudja, talán egy meglepő ötlet egy csodálatos kaland kezdete lesz, és nemcsak a pozitív változások, hanem a jó haszon elősegítésében is segít majd.

https://lotusz.cafeblog.hu/2015/05/28/tortenet-a-kreativitasrol-nemcsak-gyerekekrol-nemcsak-gyerekeknek/

3. Ha a hármas kép hívogat leginkább, a nyár az öröm és remény ideje lesz számodra, amikor minden álmod beteljesül. De meg kell tanulnod nemcsak a nagy győzelmeknek, hanem a kis eredményeknek is. A mosoly és a pozitív hozzáállás segíteni fogja az elméd programozását bármely, még a legbonyolultabb üzleti vállalkozás sikeres befejezésében is. Mindez jó hangulathoz, kellemes meglepetésekhez és kitűnő eredményehez vezet az élet minden területén.

https://lotusz.cafeblog.hu/2015/10/13/hooponopono-a-hawaii-modszer-a-boldogsag-eleresere/

4. Ha a 4, kép a legszimpatikusabb számodra, júniusban ideje megértened magad, és megtalálni a helyed a napfényben. Időnként kívülről kell nézned az életed, és egy időre mindentől eltávolodni, hogy megtaláld a válaszokat néhány izgalmas kérdésekre. Magad mögött kell hagynod a múltat, hogy új sikereket érhess el. A meditáció segít megtalálni a helyes utat, hogy nemcsak boldoggá, hanem sikeressé is válj.

https://lotusz.cafeblog.hu/2017/05/17/ezert-imadkozz-minden-nap/

5. Ha az 5. képet választod, a nyár eleje télen vár, nyaralást tervezel élvezve a meleget, az élénk színeket és a finom gyümölcsöket. Június nem mindig kellemes az időjárás, de még egy felhős napon is bekapcsolhatod a belső napodat, hogy megvilágítsa a siker útját. A pozitív hozzáállás segít a napi meditációban is, de az élet minden területén segítségedre lehet. Ez lehetővé teszi a tudatosság magasabb szintre kerülését, és azoknak a változásoknak megnyítja az utat, amelyre jelenleg szükséged van.

https://lotusz.cafeblog.hu/2018/11/22/ez-a-6-legerosebb-pozitiv-manta/

6. A hatos kép tetszik legjobban? A nyár remek alkalom az immunitás erősítésére. Júniusban kezdődik a gyógynövények betakarítási ideje. Ez egy jelzés arra, hogy menj a szabadba, fogyassz minél több nyers zöldséget, gyümölcsöt, akár gyógyteát. A gyógynövények begyűjtése egy kellemes kirándulás keretében nemcsak hasznos, de egészséges időtöltés is lehet. Emellett a kocogás is segíthet egészséged megőrzésében. Mindezt még inkább feldobhatod a tibeti gyakorlatsorral, a csikunggal. Erről olvass tovább:

https://lotusz.cafeblog.hu/2014/11/16/8-brokattekercs-csikung-gyakorlatsor-az-egeszseges-eletert/

kép forrása

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr4616334516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása