Lótusz

Lótusz

Ilyen lesz a 2015-ös időjárás a Dávid-naptár szerint

2015. január 19. - Lótusz_blogger

Dávid István évek óta készít időjárás-előrejelzést. A naptár készítése során több dolgot is figyelembe vesz, például a Naprendszer tagjainak tömegvonzását, így megközelítően pontos előrejelzést tud adni a következő időszak időjárásáról.

dávid mihály

"Január közepe tartósan hidegnek ígérkezik, és a február második felében is mínusz tizenöt fokos éjszakai lehülés várható, míg nappal mínusz öt fok is lehet.

Március
elején is kimondottan hideg idő lesz, még fagy körüli hőmérséklet is elképzelhető. Ebben az időszakban a február 4-5-e és a március 20-25-e ígérkezik melegebb időszaknak. Csalóka lesz a március 20-ai tizenöt fokos hőmérséklet, hiszen a hónap végén újra hűvösebbre fordul az idő, s ez kitart április elejéig.

Április közepe enyhének ígérkezik, majd a hónap végén melegebb idő valószínűsíthető. Május, június és július második felében jellemzően hidegebb idő prognosztizálható: tizenhárom fok társul ezekhez a napokhoz.

Ami viszont jó hír, hogy július 10-22 között tartósan harminc fok fölé kúszik a hőmérő higanyszála! A legcsapadékosabb hónap a június: 4-e, 15-e, 22-23-ai dátumokkal.

Augusztus második fele hűvösebbnek ígérkezik és a szeptember sem a hőségről szól majd, hiszen a hónap végén már megérkezhet az első fagy is

időjáráa

Október közepén viszonylag melegebb lesz, így 10-20-a között jön a vénasszonyok nyara, ám november közepétől fokozatosan csökken a hőmérséklet.

Decemberben két hideg hullám várható 10-e és 20-ai mélypontokkal. A hónap közepén nyolc fokig is felmelegedhet a levegő, s nem számíthatunk jövőre fehér karácsonyra.

2015. karácsony: Igazi hideg várható december 22-23-án, az ünnepekre jön a felmelegedés nappal 0 fok fölött lesz a hőmérséklet, így jó eséllyel elmarad a fehér karácsony."

Részletesebb időjárás-előrejelzésért látogasd meg Dávid Mihály honlapját!

Forrás:  http://www.bulvaros.hu/cikk/david-naptar-2015-tkxdo7

Nézd meg mit jósolt Nostredamus 2015-re!

Népi időjárással kapcsolatos megfigyelekért kattints IDE.

Kövess a FACEBOOK-on is!

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr3216331890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása