Lótusz

Lótusz

Látásjavítás szemmasszázzsal

2015. február 24. - Lótusz_blogger

Már olvashattátok régebben a cikkem arról, hogy Kínában már a gyerekek is masszírozzák az arcukat, szemkörnyéküket a szemük épségének megőrzéséért.

szem

A szem betegségei (mint sokunk szerint minden betegség) lelki eredetűek. Nem szívesen látjuk meg, ami életünkben végbemegy. Nem akarunk valamit meglátni, észrevenni (elfogadni). Rövidlátóként a jövőbeni dolgokat hárítod el, távollátóként pedig az orrod előtt lévő dolgokról nem szeretnél tudomást venni.

Gyermekeknél is így van ez (ez a masszázs nekik is ajánlott): ha rövidlátó, akkor fél a jövőtől, bizonytalan; ha távolra lát jól akkor pedig a jelentől retteg. Kancsalság esetén fél szembesülni, magával a külvilággal.

Szürkehályog: fél a boldogságtól, nem mer boldogan tekinteni a jövőbe.

Retina leszakadás: az anyag eltereli a szellemtől a figyelmet.

Zöldhályog: Régi sérelmek miatt érzett fokozott nyomás.

Napi négy percet (még többet is) megér a szemed egészsége!

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=HAp0h5G8_xE[/embed]

Ha tetszett a cikk, oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!

Kövess a FACEBOOK-on is!

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr2516331952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reka Tamara Racz 2015.02.26. 16:58:26

Ekkora baromságot! 6,5 fel hónapra szulettem rovid laton es kancsalon de se a jovotol se a jelentol nem felek. Nem tudom honnan vetted a cikket de ez hulyeseg!

Lótusz 2015.02.26. 21:52:35

Kedves Réka Tamara! Sajnálom, hogy ilyen betegségeid vannak. Én hiszem, hogy a betegségeknek lelki okai vannak. Gyermekeknél, ha születés előtt, után következik be ilyesmi, akkor az "hozott" dolog. De azt is elfogadom, hogy te ezzel nem értesz egyet! Azért nagyon boldog és szeretetteljes életet kívánok Neked!
süti beállítások módosítása