Lótusz

Lótusz

Mire figyelj a Glamour-napok shoppingtúráján?

2015. április 09. - Lótusz_blogger

Ma hazafelé tartottam és eszembe jutott, hogy elfogyóban van a kontaktlencse-folyadékom. Egy márkát használok, ami semmi extra, egy drogéria saját márkás terméke. Bár az eredeti ára is elég jó, most még olcsóbban jutottam hozzá. Ezért mindjárt meg is vásároltam belőle kettő darabot.

Amikor már a pénztártól távoztam, akkor jutott eszembe, hogy hoppá, hát most vannak a Glamour-napok. Igen, ez az őrület április 9-11. között tart, de már ma is sokan mászkáltak a városban. Tök jó dolgokhoz is hozzá lehet jutni ilyenkor, de bele is lehet szaladni átverésekbe, sajnos.

shopping

Íme néhány tipp, amire ha odafigyelsz, örömmel shoppingolhatsz és még akár jó vásárt is csinálhatsz.

  • A legtöbb helyen a kuponnal biztosított kedvezmény más akciókkal nem vonható össze. Így például a kettőt fizet, hármat vihet akció mellett nem érvényesíthető további 20%-os kedvezmény egy kupon ellenében.
  • Vannak olyan beváltóhelyek, ahol csak bizonyos összeghatár (pl. 10 ezer Ft) felett érvényesek a kuponnal elérhető kedvezmények.
  • Van, ahol az üzlet webáruházából elérhető termékekre (is) vonatkozik a kedvezmény.
  • Olyan vállalkozás is van, ahol egy kuponért cserébe ajándékutalványt adnak, melyet meghatározott időszakon belül lehet levásárolni. Itt érdemes figyelni a felhasználási feltételekre (milyen időszakban, milyen termékekre vonatkozik a kedvezmény).
  • Érdemes arra is odafigyelni, hogy gyakran a különböző kiszerelésű termékek közül csak az egyik fajta kiszerelésre vonatkozik a kupon (pl. nem 1 literes samponra, hanem az 500 milliliteresre).
  • Van, ahol a kuponnal megvásárolható termékeket eltérő színű ártáblával jelzik (pl. piros)
  • Van, ahol a kedvezményes ár van kihelyezve eladási árként, de olyan is, ahol a pénztárnál kerül levonásra a %-os kedvezmény.
  • Vannak olyan üzletek, ahol bizonyos márkákat, termékeket nem lehet kedvezményes kuponnal megvásárolni.
  • Sok üzletben egy kuponnal akár több termék is kedvezményesen megvásárolható, ezért érdemes alaposan átolvasni a kuponon található beváltási feltételeket. (Pl. egy termék 20% kedvezménnyel vásárolható meg, vagy pl. a vásárlás összértékéből adnak 50% árelőnyt).
  • Egy vásárlás alkalmával csak egy kupon váltható be több helyen, amellyel azonban egyszerre több termék is kedvezményesen megvásárolható.

Mit tegyél, ha úgy érzed átvertek?

Ha a pénztárnál nem érvényesítik a kedvezményt, akkor beírhatsz a vásárlók könyvébe, mely panaszra az üzletnek 30 napon belül írásban válaszolnia kell.

Ha nem válaszolnak 30 napon belül, vagy az akciók alatt árkedvezménnyel kapcsolatos észrevételed van, akkor Kormányhivatalok fogyasztóvédelmi szervezetéhez is fordulhatsz!

Bár fantasztikus időt jósolnak a hétvégére, azért a tavaszi gardróbfrissítésnek szerintem egyetlen nő sem bír ellenállni, ugye? :) Szóval, legyél figyelmes, szemfüles és LEGYÉL SHOPPINGKIRÁLYNŐ!

Mi kell még a tavaszi megújuláshoz? Tippek ITT.

Kövess a FACEBOOK-on is!

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr6916332034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása