Lótusz

Lótusz

A vérhold a NASA-t is megihlette

2015. szeptember 27. - Lótusz_blogger

2015. szeptember 27-28-án éjjel ismét egy érdekes égi jelenség szemtanúi lehetünk: teljes holdfogyatkozás látható a világ egyes részein. Ezt a jelenséget vérholdnak nevezik, mert a Hold ilyenkor a szokásos ezüstös csillogás helyett vöröses színűnek látszik. A jelenség különböző fázisait 28-án hajnali 3.07 és 5.23 perc között láthatjuk majd.

A vérhold több tíz évente fordul elő, ezért mind a csillagászokat, mind az asztrológiával foglalkozókat felbolygatta. A NASA az alábbi videót készítette a jelenségről:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=WAfNhAZQDCA[/embed]

Az ehhez hasonló, meghökkentő, akár ijesztő természeti jelenségeket az emberiség ősi idők óta égi jelként vették számításba. Ha józan ésszel belegondolunk, valóban sok jel van, ami arra mutat, hogy az emberiség rossz úton jár és ideje lenne, hogy a sok intést, figyelmeztetést komolyan vegyük.

A 2015-ös év nagyon sok nem várt fordulatot hozott idáig is az életünkben. Ideje lenne már felébredni!

Igen, fontos a pénz. Igen, fontos, hogy sikeresek legyünk. De ennél is fontosabb, hogy az emberségünket megtartsuk. Hogy a szeretet, a szerelmet, a családi összetartozást, az otthon melegét, az odafigyelést az elesettekre - megőrizzük! (Így tudod jóra használni a szeptemberi energiákat).

Áldás! Lótusz

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess a FACEBOOK-on is!

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr6916332356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása