Lótusz

Lótusz

Az Újhold varázslatos ereje segít kívánságaink teljesülésében

2016. május 06. - Lótusz_blogger

Kívánj valamit!

A Hold fázisa közül az első szakasz az Újhold szakasza. Az Újhold legfőbb lehetősége az elengedésben és az új tervek beindításában van.

A Hold a nőiség, a befogadás, elengedés bolygója. A Nők általában a világ egyensúlyát hivatottak megtartani, igyekeznek kiegyenlíteni a rossz dolgokat. Szeretettel vesznek körül mindent. Élővé teszik a kapcsolataikat, egy házból otthont varázsolnak.

Ma Újhold lesz. Az Újhold kiváló lehetőséget kínál arra, hogy a már idejétmúlt, túlhordott, túlparázott dolgainkat letegyük. Az elengedés egy nagyon pozitív hatású folyamat: egy szinttel magasabbra kerülünk, mert megértjük, hogy a régi beidegződéseink megkötnek és nem segítik a boldogulásunkat. Ezért érdemes minden Újholdkor szánni rá néhány percet, hogy átgondold, mi az, ami visszahúz, ami akadályoz abban, hogy továbblépj, hogy új dolgokba kezdhess.

Legyél bátor, ne félj attól, hogy valami értékes és fontos dolgot elveszítesz. Csak akkor kaphatsz új, jobb dolgokat, élményeket, ha készen állsz rá. Csukott (teli) kézbe nem lehet új dolgot fogni.

Ha elengedtük régi sérelmeinket, szomorúságunkat, félelmeinket, akkor tiszta lappal, újra építkezhetünk. Új alapokat hozunk létre, felépítjük kívánságainkat. Ahhoz, hogy vágyaink teljesüljenek, jól kell tudni kívánni. Ugyanis van az a mondás, hogy

"Vigyázz, mit kívánsz, mert megvalósul!"

Fontos, hogy a kívánságainkat jelen időben fogalmazzuk meg:

Sikeresen átmegyek a vizsgán.

Egészséges vagyok.

Szeretem a munkámat, segítőkész, kedves és szorgalmas, pozitív attitűdű emberek vesznek körül.

Minden reggel frissen és kipihenten ébredek...(mindenki saját szájíze szerint folytathatja a sort)

Folytathatjuk a sort. Ha már tudjuk, mire is vágyunk, akkor a vizualizációval, képi megjelenítéssel még közelebb hozhatjuk vágyaink célját életünkbe. A képet a valóságban is megjeleníthetjük. Mondjuk pl. valaki egy szuper autóra vágyik. Ha színesben kinyomtatja és jól látható helyre teszi, ahol mindig láthatja, az agyába bekerül a kép. Miközben az autó képét látjuk, arra gondoljunk, hogy "Csodálatosan szép, kényelmes, gyors és biztonságos az új autóm." És ne félelemmel, kétkedve és lemondással nézzünk rá! Az elérendő célunk képét akár a monitorunk háttérképének is beállíthatjuk.

 

A vizualizáció során pedig csak lelkünkben képzeljük el. Az autónál maradva, meditáció során képzeld el, hogy benne ülsz az áhított járműben. Érezd az "új autó illatot". Érintsd meg a kárpitot, fogd meg a kormányt... Képzeld el, ahogy felbőg a motor és száguldasz az autópályán.

Akár egyszer is elég vizualizálni, mert pl. Rhonda Byrnes, A Titok című könyv szerzője szerint elég egyszer  kiadni a parancsot az Univerzumnak. Az Univerzum pedig teljesíti. (Ha pl. katalógusból rendelsz magadnak valamit, akkor sem rendeled meg többször, ha már másnap nem kaptad meg. Hanem türelmesen vársz.) Ezért kell nagyon részletesen elképzelni.

Ha már jónéhányszor "rámeditáltál", akkor pedig engedd el. Engedd el a gondolatot, ne foglalkozz vele, bízd az "Égi csomagküldő szolgálat"-ra! :)

Azonban sosem szabad "negatívan kívánni:

"Nem bukom meg a vizsgán!" helyette: Sikeresen átmegyek a vizsgán.

"Nem lesz magas a gázszámlám." helyette: Alacsony az otthonom rezsiköltsége.

"Nem rúg ki a főnököm" helyette: A főnököm elégedett a munkámmal és kedvel.

Louis L. Hay pozitív megerősítéseit az alábbi videóban találod, melyek téged is inspirálhatnak.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=PR7qtk-2drM[/embed]

Domján László pedig 101 (napi) megerősítést mondd el a videóban:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=KE3UGjBg7zE[/embed]

Tedd meg az első lépést, vágj bele, az Újhold tökéletes alkalom erre!

Kezedben a kulcs ;-)

Kakas évéről ITT olvashatsz.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr5916332852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása