Lótusz

Lótusz

A Telihold varázslatos ereje - másképp

2016. augusztus 18. - Lótusz_blogger

Ma a Telihold erejét használhatjuk elengedésre és új dolgok megteremtésére

Ma megint Telihold lesz, ezért majd megint nem bírok aludni. Ilyenkor olyan nyugtalan vagyok, forgolódom az ágyamban.

Ma megint Telihold lesz! Ilyenkor mindig olyan izgatott vagyok, mert tudom, egy újabb lehetőség van a kezemben, amivel elengedhetem a fájó, „lejárt” szavatosságú dolgokat az életemben és újakat teremthetek.

Az elengedésre szinte nagyobb szükségünk van, amint a teremtésre. Ugyanis nagy igazság, hogy ha már fogunk valamit a kezünkben, csak akkor tudunk egy újabb dolgot megfogni vele, ha a másikat, amit markolunk, elengedjük.

De hogyan lehet elengedni a régi sérelmeket, fájdalmakat, ragaszkodásainkat, félelemeinket? Vegyél elő egy papírlapot és írd rá. Nem vagyok boszorkány, nem fogok mágiázni! Ehelyett az egyik kedvenc meditációmat, melyt egy barátnőm mutatott meg, szoktam meghallgatni ilyenkor, illetve akkor amikor érzem, hogy valami belső feszültség van bennem, vagy olyan helyzetbe ragadtam, amiből nem tudok továbblépni. Még a telefonomra is feltöltöttem, így bármikor előkapom, és már hallgathatom is. Ez Bagdi Bella: Elengedés című meditációja. Ezt a rövid meditációt volt olyan alkalom, hogy egymás után 10-szer is meghallgattam. Nagyon megkönnyebbülhetsz te is tőle.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=bKTV9bHvfQM[/embed]

Ha már elengedtük azt a fájó emléket, szívünkhöz közelálló embert, félelmetes helyzetet, akkor megkönnyebbülve, megtisztulva, testileg-lelkileg-szellemileg megújulva, tiszta lappal kérhetjük azt, amire vágyunk.

Hogyan kaphatjuk meg, amire vágyunk? Amikor úgy érezzük, hogy mindenünk megvan: szerelem, jó állás, gyönyörű otthon, egészséges családtagot, boldog család, akkor is mindig kérnünk kell. Mert ez az egész nem működik anélkül, hogy te nem teszel bele nap, mint nap energiát. Ha mást nem is, az attitűdödet kell fejlesztened, a rezgésed, mert minél magasabb a rezgésed, annál jobb, tisztább dolgokat vonzol magadhoz. Minél magasabb a rezgésed, annál szeretettel telibb dolgokat vonzol majd magadhoz. Az, hogy azt érezzük, mindenünk megvan azért elég ritkán fordul elő. Mindig újabb lehetőségeket, egészséget, boldogságot, na és persze a pénzt hajszoljuk.

A teremtés legfontosabb útjának én az imát, a meditációt tartom. A legjobb az imában, hogy nemcsak saját magadon segítesz vele, hanem a környezetet is tisztítja! És honnan máshonnan szeretnénk megkapni a számunkra legjobb dolgokat, mint a forrástól, a valódi szeretettől, a Teremtőtől? Ő azt is tudja, mi a jó  számunkra és (nem) kapunk meg valamit.

Imakérésünket legtöbbször egy-egy segítőn keresztül küldhetjük el a Mennyei Atyához. Ezek a segítők pedig általában a szentek. Ők ugyanúgy emberként éltek, mint mi, de sok lemondással, áldozattal, szentté váltak. Ők a legnagyobb közbenjáróink. Ha rajtuk keresztül terjesztjük fel a kéréseinket, akkor a Jóisten még inkább meghallgatja. (Ha mégsem kapjuk meg az áhított dolgot, annak is oka van!).

Én legtöbbször Szent Ritát kérem. A női szent élete nem volt könnyű, családi konfliktusok tarkították, de végül minden elrendeződött körülötte az Égiek segítségével. Róla itt olvashatsz és imáját is megtalálod.

Egy másik Szent, akit akár még te is láthattál életedben, Pió Atya. Ő rendkívül sokat szenvedett és bárki ment hozzá kérésével, igyekezett rajta segíteni. Jézust nagyon szerette, és minden egyes Szentáldozást úgy élt meg, mintha valóság lenne. A hozzá fordulókat volt, hogy megintette bűneikért, de hatalmas volt benne a szeretet. Amikor nagyon fáj, nagyon nehéz terhet cipelsz, őt kérheted segítségül. Vele kapcsolatban ITT találsz infókat.

Végül egy kedves imát hoztam, melyet minden reggel érdemes meghallgatni.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=sIsinOesYeo[/embed]

Csodás napot kívánok!

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr8716333066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása