Lótusz

Lótusz

Neked mit üzen Nostradamus?

2016. szeptember 27. - Lótusz_blogger

Nostradamus jóslatával te is bepillanthatsz a jövődbe!

Nostradamus elképesztően pontos jövendöléseiről már biztosan te is hallottál (2016-ra ezt jósolta). Most előtted is itt a lehetőség, hogy te is pontos képet kapj a jövőddel kapcsolatban - egy játékot hoztam. Az alábbiakban egy számokkal teli képet fogsz találni, amely segít majd az intuíciód megnyilvánulásában.

Gondolj arra a kérdésre, aminek a kimenetelére kíváncsi vagy (szerelem, pénz, szerencse, munka...?) Hunyd le a szemed. Lásd lelki szemeid előtt a célt, amit szeretnél elérni. Majd bökj rá (csukott szemmel!) a képre, és amikor kinyitod a szemed, olvasd el az általad választott számhoz tartozó jóslatot.

nostredamus-kep

1. Igen!

Azon kevés emberek közé tartozol, aki  nem veszíti el a fejét még a legnehezebb helyzetekben sem. Tehát ne add fel, mert a probléma megoldása már a láthatáron van, ha kitartó és türelmes vagy. Siker vár rád. Ne félj bízni magadban és másokban.

2. Igen, de nem ma és nem holnap!

Valaki az utadban áll, megpróbálják összezavarni a kártyáidat. Azonban ne vedd túl komolyan, és ne is becsüld alá az ellenállást. Kerüld el a konfrontációt. Próbáld megtalálni a pozitív megoldást a problémára.

3. Igen!

Az elkövetkező napok eseményei minden elvárásod felülmúlják. Ha elég bölcs leszel, hogy felhasználd energiatartalékaidat, akkor minden előny a Te oldaladon fog állni. Mindenesetre, a türelem és a kitartás a legfontosabb feladat a következő napokban.

4. Igen! E pillanatban úgy tűnik, hogy a szerencse az öledbe fog pottyanni.

Ezért nincs okod kételkedni a kedvező eredményben. A szerencse sokáig kísérni fog. Élvezd az elkövetkező boldog heteket.

5. Jókor jó helyen.

Mostanában nagy figyelmet kapsz másoktól.Még egy picit azonban várnod kell, de mutasd meg, hogy veled megéri üzletelni. Azonban a baráti kapcsolataidban ne taktikázz, mert az a bizalom rovására mehet.

6. Minden nehezebb lesz, mint ahogy várod.

Kicsit rosszul rajtoltál. A helyzetedet mások teljesen más fényben látják. Ezért feltétlenül szükséges, hogy meghallgasd szeretteid jó tanácsait, és ne reménykedj hiába.

7. A probléma még nincs megoldva.

Adj időt magadnak, és ne törd a fejed folyamatosan a problémán. Próbáld meg élvezni a pillanatot. Minden alakulni fog hamarosan.

8. Óvatosságra intelek!

Próbálj meg ne mindent elhinni, amit mások mondanak. Figyelj arra, hogy tarts bizonyos távolságot az emberekkel a kényes ügyeidben. Ma mindent kedvezőbb fényben fogsz látni, mint amilyen valójában. Legyél óvatos, hogy nehogy csalódás érjen később.

9. Kétségbe vagy esve.

De segítség nélkül nem fog menni. Beszélj egy jó baráttal a kínzó problémádról. Ő önzetlenül támogat és józanul nézi a dolgokat.

10. Igen! De vigyázz, hogy ne vezessenek félre.

Ha több önbizalmad lesz, akkor minden rendben lesz. Az adott pillanatban nyugodtan hagyatkozhatsz a megérzéseidre. Ha lelkileg elég erős vagy, akkor semmiféle csalódás nem érhet.

11. A kérdésedre a válasz még kissé korai.

Bármi a kérdésed, arra a válasz még korai. Az idő még nem érett meg rá, hogy megtudd a választ. Legyél türelemmel, és várd ki a kedvező időt. Értékelni fogod a választ, ami időben megérkezik.

12. Nagyon is lehetséges!

Minden sokkal gyorsabban és pozitívabban halad, mint gondolnád. Fontos, hogy nem próbálj befolyásolni másokat. Vedd észre ki az őszinte barátod.

13. Minden a terv szerint halad.

Túlzottan tétován viselkedsz, ami félrevezető lehet néhány barátodnál. Úgy látják, hogy kiszámíthatatlan személyiség vagy, ami persze a te javadat szolgálja. Törd szét ezt a képet. Többen szeretnek, mint gondolnád.

14. Minden rendben lesz.

De csak akkor, ha belefogsz a tevékenységbe. Bármit elérhetsz, ha nem késlekedsz. Vedd kezedbe a kezdeményezést és használd ki a ötleteid gazdagságát.

15. Igen, várhatod a szerencsédet.

A szerencse gyorsan és váratlanul megtalál. Most nem kell semmit csinálnod, csak várni. Az elhamarkodottság rossz irányba vezet és fájdalommal járhat.

16. Minden reményed teljesülni fog.

De nem úgy, ahogy elképzelted. Ezért állj készen bármilyen változásra. Csak az lebegjen a szemed előtt, amit a célod elérésekor éreznél. Legyél rugalmas, és ne utasítsd el a B-tervet.

17. A kérdésedre a válasz kimenetele még kérdéses.

Alaposan át kell gondolnod a vágyaidat, mert még nem teljesen kiforrott. Ezért lehet, hogy túl sokat vársz a másik oldalról. A közeljövőben minden ugyanaz marad. Figyelj oda, mit súg a belső hangod.

18. Nehézségekbe ütközhet.

Először is van időd, hogy túléld a csalódást. Ez azonban nem jelenti azt, hogy az esélyeid a nullára csökkenek. Éppen ellenkezőleg: a csalódás ösztönzőleg hat rád. A baráti köröd növekszik és még kedvesebbek is lesznek veled.

19. A bizalmatlanság és a harag még mindig távol állnak tőled.

De ha nem sikerül gyorsan megszabadulni a saját kétségeidtől, akkor elszalasztod a nagy zsákmányt. Ha a szerencse megkörnyékez, akkor ne légy bizonytalan és túlzottan szerény.  Dobd el őket! Légy nyitott és barátságos a hozzád közel állókkal.

20. Igen!

Ebben a pillanatban, úgy tűnik, hogy a szerencse hamarosan megérkezik hozzád. Nincs okod kételkedni a kedvező eredményben. A szerencse sokáig fog kísérni.

21. Igen!

Hogy végre teljesüljön az álmod, már csak egy pici erőfeszítésre van szükséged. Légy merész, kockáztass: még egyszer szívd fel magad és tedd meg az utolsó lépéseket a sikerért. Közben tartsd szemmel a környezeted, figyelj, hogy mi történik. És emlékezz: - nincsenek véletlenek.

Innen fordította: Lótusz

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr7216333148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsolt Balogh 2016.09.29. 04:30:47

Mindíg tanulok valamit, eddig úgy tudtam,hogy Mitchel de Nostredame, vagy latinosítva Nostradamus.

Lótusz 2016.09.29. 06:09:45

Uh, köszönöm szépen! :) Nem tudom, hol járt az eszem... :|
süti beállítások módosítása