Lótusz

Lótusz

Egy felnőtt levele a Jézuskához

2016. december 10. - Lótusz_blogger

Nemcsak a gyerekeknek, hanem a felnőtteknek is vannak titkos és kevésbé titkos álmai, vágyai, amiért nap, mint nap tesznek… És olyanok is, amelyek elérésében csak titokban vágynak. Ezeket a vágyakat írják a szívükbe, kérik a Jézuskától. Én az alábbi levelet küldöm neki.

Kedves Jézuska!

Bocsáss meg, hogy felnőttként a karácsonyi kéréseimmel zavarlak. Ha esetleg módodban áll segíteni, nagyon örülnék. Ha nem, azt is elfogadom!

Először is szeretném, hogy szeressenek az emberek! Azt szeretném kérni, hogy szeretni tudjam az embereket! Hogy el tudjam fogadni őket olyannak amilyenek: gazdagnak, szegénynek, rondának, szépnek, kedvesnek, undoknak, segítőkésznek vagy épp olyannak, akik csak a saját bőrüket féltik és kihasználnak másokat.

Szeretném, ha vége lenne a háborúknak. Azt szeretném kérni, hogy az emberek a valódi értékekért küzdjenek és ne a profit motiválja őket, hanem az emberség.

Kérlek, ne legyenek betegségek! Kérlek, mutasd meg az embereknek, hogy a betegségük által mit tanulhatnak meg. Hogy a szenvedés jó, mert megtanít lemondani, és értékelni a fájdalommentes pillanatokat. Hogy a betegség összehozza a családokat. Csak meg kell tartani a jó pillanatokat.

Add, hogy mindenkinek mindene meglegyen! Kérlek, Jézuska, mindenki tudja értékelnie azt, amije van. Ne akarjon túl sokat, ne verje magát hitelekbe, túlzott költségekbe, csak azért, hogy mások gazdagnak higgyék. Meg tudják élni a pillanatot, örömmel használják, amijük van, értékelni tudják a legkisebb dolgokat is.

Kérlek, Jézuska, adj mindenkinek boldog családi életet. Mindenki igyekezzen a szeretteit, barátaid boldoggá tenni! Kérdezzünk a másiktól, kérdezzük meg, neki mi is az igazi boldogság… (Egy mondat, ami bármely emberi kapcsolatot megmenthet). Figyeljünk oda egymásra.

Kérlek, add, hogy szép és okos legyek. Drága Jézuska! Kérlek, segíts abban, hogy elfogadjam a testem, a kinézetem. Nem véletlenül formáltál ilyenre, célod volt vele. Add, hogy megtaláljam a helyem a világban. Segíts, hogy mindig nyitott legyek az új dolgokra, időt tudjak szakítani a hasznos olvasmányok elolvasására, és időről időre tanuljak valami újat, ami az életről alkotott képem formálja, segít jobban megérteni a világ dolgait.

Kérlek, Jézuska, add, hogy mindig sikeres legyek! Jézuska, ugye segítesz, hogy soha ne adjam fel a sikerért tett lépéseket, ha kudarc ér mindig fel tudjak állni, és amikor elérek egy-egy lépcsőfokot, egy picit élvezni is tudjam a jó hírnevet, de szerényen viseljem?

Jézuska! Szeretnék egy jobb munkát, több fizetést! Kedves Jézuska! Kérlek segíts, hogy mindig megbecsüljem a feladatokat, amelyeket nekem szánsz, a munkahelyet, amit nekem készítettél. Add, hogy minden nap örömmel, szorgalmasan és a legjobb tudásom szerint tudjam végezni a feladataimat.

Kérlek, Jézuska, hadd kapjam meg az igazi társat, és/vagy a párom jobb legyen! Drága Jézuska! Add, hogy jobb társ, jobb szerelmes, jobb anya/apa tudjak lenni. Add, hogy odafigyeljek a szeretteimre. Add, hogy mindig többet adjak magamból és ne legyenek elvárásaim.

Drága Jézuska! Köszönöm, hogy a sok elfoglaltságod közepette időt szántál a levelem elolvasására!

Ui.: Bár újszülött vagy, a világon a legnagyobb hatalommal rendelkezel. Az igazi szeretet erejével!

Ámen!

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr8116333308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása