Lótusz

Lótusz

Angyali mantra: rakj rendet magad körül!

2017. március 04. - Lótusz_blogger

A világ, a természet és saját életünk ciklusainak körforgása szerint a tavasz, a tavaszvárás egyfajta újjászületés, a "beporosodott" energiák kitessékelése környezetünkből és új tervek szövése és megvalósításának ideje. Ezzel kapcsolatban Jophiel arkangyal üzenete a következő:

"Rakj rendet magad körül, tisztítsd meg az energiát, és alkalmazd a feng shuit."

 

„Az otthonod és a munkahelyed atmoszférája sokféleképpen befolyásol A rendetlenség szétzúzza az energiádat, az alkotóerődet és a jólétérzésedet. Én segítek időt szakítani arra, hogy eltávolítsd fizikai környezetedből az ártalmas hatásokat, és mindvégig ösztökéllek. Fogom a kezedet, és együtt elengedünk mindent, ami már nem szolgál téged. A már nem használatos tárgyakat elajándékozzuk, újrahasznosítjuk vagy kiselejtezzük. Kitárjuk az ablakokat, hogy friss levegő áramoljon a szobákba, és megtisztítom az alantas energiákat. Erőfeszítéseid eredményeképpen életed minden területén jelentős javulást fogsz tapasztalni.”

Jophiel aurája sötét rózsaszínű, ami szépséges, szerető és figyelmes természetére utal. Az energiájához az aurája színében pompázó kristályokat, például a vörös turmalint szokták társítani. Valahányszor átrendezzük vagy felújítjuk a lakásunkat, vagy tavaszi nagytakarítást végzünk, kérjük Jophiel segítségét. Olyan, mintha saját szellemi lakberendezőnk és feng shui-szakértőnk lenne!

Legutóbb megírtam, hogy miért is fontos a rendrakás és takarítás, illetve hogyan lehet úgy kitakarítani, hogy minden szinten megtisztítsuk otthonunkat. Erről ITT olvashatsz részletesebben.

A feng shuiról (melyről manapság nagyon kevés szó esik) is találsz több cikket is a blogon. Ha pénzvonzás érdekelne, akkor IDE kattints, ha pedig a párkapcsolattal kapcsolatos pozitív változásra vágysz, ITT olvashatsz róla. További feng shui cikkeket pedig ITT találsz.

Még több "angyali" cikkért pedig IDE kattinthatsz.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr5216333468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása