Lótusz

Lótusz

2017.06.09. Tízmilliószoros nap jelentősége

2017. június 08. - Lótusz_blogger

Rendezd az emberi kapcsolataidat!

A 2017-es év második tízmilliószoros napja pénteken lesz.  (És a többi? ITT)

A második tízmilliószoros nap: Saga Dawa Düchen = “A születés, a megvilágosodás és a halál napja”

A második jeles nap a negyedik holdhónap 15. napja, melyet a tibetiek Saga Dawa Düchen-nek nevezik. A hagyomány szerint ez Buddha (földi) születésnapjának, 35 évvel későbbi megvilágosodásának és halálának, vagyis a Nirvanába való belépésének napja is.

2017. június 9-én lesz a Saga Dawa Düchen.

A tízmilliószoros napokon érdemes minden gondolatunkra odafigyelnünk és ügyelnünk, mert óriási teremtőerővel hatnak vissza. Ajánlatos ilyenkor pozitív gondolatokra koncentrálni, és jót kívánni másoknak és a világnak. A negatív gondolatokat lehetőleg hagyjuk másnapra – felejtsük el inkább! Ezen a 4 napon minden teremtés tízmilliószoros erővel hat.

Június, az év hatodik hónapja. A 6-os szám a karakternumerológia(számmisztika) szerint az emberi kapcsolatok és a családi száma. Most jött el az ideje ezek rendezésének. A tízmilliószoros napok jelentősége (és a teliholdé) abban áll, hogy ilyenkor könnyebben tudunk elengedi, illetve megalapozni az új dolgokat. Ha tehát rossz kapcsolatban élünk, amelyben csak saját magunkat csapjuk be, ahol nem tudunk lelkileg-szellemileg kiteljesedni, akkor vagy változtatnunk kell rajta (Egy mondat, amivel megmentheted a házasságodat), vagy pedig lépnünk kell. Az élet úgyis rá fog kényszeríteni a válásra, ha valóban nem a mi utunk. Most napvilágra kerülnek a játszmázások, a rejtett hazugságok és megérthetjük, hogy mennyire csaptuk be eddig magunkat.

Tiszteljük-e annyira magunkat, hogy elengedjük a vágyainkat, a kis hazugságokat, az illúzióinkat, vagy inkább maradunk a megszokásban, mert az úgy kényelmesebb?

Ha valóban sikerül elengednünk az idejétmúlt, lelkünket megnyomorító érzéseinket, akkor fellélegzünk. Elkezdjük tisztelni magunkat, felszabadulunk. Innentől kezdve pedig nyitottá válunk arra, hogy egy új szintre léphessünk az önismeret, önszeretet és a fejlődés útján. Mindehhez bátorság kell. Mert fájni  fog... Mert valódinak hittük. Mert a szívünk egy darabjának éreztük. De néha jobb elengedni, mint ragaszkodni valamihez, ami csak visszahúz.

Ha elég erős vagy ahhoz, hogy elindulj az úton, a fény beáramlik az életedbe. Az önmagad iránti szeretet és tisztelet hatására a környezeted is látni fogja, hogy komolyan gondolod. Hogy elfogadod magad. Hogy szereted magad. Hogy tiszteled magad. És a másikat is, mert nem hazudsz neki tovább.

Ha szembenézel a hibáiddal, a félelmeiddel, hatalmasat lépsz a szeretet útján.

Az elengedés felszabadító erejéről ITT olvashatsz tovább.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=Z6TXNMKzQdI[/embed]

A harag, a hibáztatás, a sértődöttség negatív energia. Ha valaki megbántott, megsértett, bocsássunk meg neki. Ez teljesen felszabadít! A megbocsátást is gyakorolhatjuk ezen a napon. (ITT)

A 6-os szám a szinglik számára is változást hozhat. Új kapcsolat a láthatáron, új ismeretségek köthetőek. A baráti kapcsolatok átfordulhatnak. De mindez csak akkor történhet meg, ha elég nyitottak vagyunk a másik felé. Ha nem az előző kapcsolatunkon rágódunk, hanem utat engedünk a jónak életünkben. Aki az életünkbe érkezik (találkozunk valakivel), biztosan azért lép be, mert mi beengedjük. Bárkitől lehet tanulni, segíthet a fejlődésünkben, és akár még a párunk is lehet. Adjunk időt magunknak, a másiknak arra, hogy valóban megismerjük egymást. Csak nyerhetünk vele.

Van, aki esélyt hoz az életedbe (ITT)

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=EeUrZCqC0B8[/embed]

Készen állsz a szárnyalásra?

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr9916333618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása