Lótusz

Lótusz

Ezeket ne tartsd otthon!

2017. augusztus 21. - Lótusz_blogger

Mert nem hoznak szerencsét a ház lakóinak!

Igen, néha könnyű ráfogni másra a szerencsétlenségünket, a pechszériánkat... Azonban néha tényleg oka van annak, ha nem vagyunk elég szerencsések, gazdagok, egészségesek.

De még olyankor is, amikor minden rendben megy, jó állásunk van, szuper családunk, egészségesek vagyunk... Akkor sem árt időről időre számadást vetni...  És egy kicsit gatyába rázni otthonunk energiáit, hogy ne laposodjon el életünk egyik területén sem az energia... Csak ha te is szeretnél egy kis frissítést, akkor az alábbi tárgyakat távolítsd el az otthonodból!

1.Törött üveg

Akár egy csorba bögre, egy repedt ablaküveg, vagy éppen egy letört fogantyú... Mindez csak akadályoz téged. Az üvegből készült tárgyak a biztonság szimbólumai - jól gondold meg, mennyire szeretnéd magad biztonságban érezni?

2. Régi dolgok

A Feng shui alapja, hogy a nem használt dolgok gátolják az energia szabad áramlását otthonunkban, amely pedig sikereinket és álmaink megvalósulását is gátolják. Vannak kedvenc ruhadarabjaink - amelyeket már évek óta nem vettünk fel. Akkor miért foglalja a helyet a szekrényben? Inkább cseréld el a barátnőddel, vagy add oda olyannak, akinek szüksége lehet rá (pl. a máltaisoknak...)

3. Halott dolgok

Először is a száraz virágokat tüntessük el a házból. A halott virág halott energia. Vagyis negatív... Ugyanígy a kitömött állatok, szarvak, tollak is egy elpusztult állat maradványai... Ennek az energiáját szeretnéd az otthonodban tartani? A kagylók, csigák maradhatnak, de csak akkor, ha szépen rendben tartod. A többi holmitól jobb megszabadulni...

4. 3 évnél régebbi, nem használt tárgyak

Van egy szuper nadrágod - amely még nem is volt rajtad, de egy szuper leárazáson vetted? Mire mégy vele? Vagy pl. van egy gyümölcscentrifugád, amelyet már ezer éve nem használtál. Ez csak foglalja a helyet, illetve a stagnálja az energiákat. Szeretnéd, hogy frissüljenek az energiák az otthonodban, vagy pedig arra vágysz, hogy megálljon az "élet".

5. Apróságok

Zsebedben, táskákban apróságok: rágógumi, zsepi, aprópénz... mindezek megrekesztik az energiák áramlását.

6. "Rossz" képek

Neked is vannak olyan fotóid, amelyen nem tetszel magadnak? Vagy épp a lába maradt le valakinek, vagy a feje? Ahányszor ránézel, valami rossz érzés fog el miatta? Akkor szabadulj meg tőle, mert ezzel csak saját magadra hozol átkot.

7. Álló órák

Van olyan órád, amely régóta nem jár? Akkor tegyél valamit ellene! Javíttasd meg, ha pedig menthetetlen, akkor dobd ki. Az álló óra miatt az energiák áramlása is lelassul, vagyis az életünk folyása is lelassul, sikereink elmaradnak.

8. Páratlan dolgok

Egy darab síbot, egy páratlan zokni, egy fél pár cipő. Mind blokkolják az energiák áramlását.

9. Kopott seprű

A rongyos, elhasználódott takarítóeszközök, leginkább a seprűk gátolják a pozitív energiák áramlását. A seprű az anyagi jólét szimbóluma, ezért érdemes odafigyelnünk az állapotára. És ha elrongyolódik, akkor ruházzunk be egy újabbra... mert ugye nem véletlenül mondják, hogy "új seprű jól söpör".

10. Depis képek

Van olyan festményed, művészeti alkotásod az otthonodban, amely vihart, erőszakot, mocsarat, rossz hangulatot áraszt? Ha ránézel és rossz hangulatot áraszt, nyomaszt, akkor ne habozz, ajándékozd el, vagy add el... A lényeg, hogy szabadulj meg tőle.

Summa summarum - bármilyen szuper talizmánod, szerencsehozó tárgyad is van otthon, ha a negatív dolgok elszívják az energiát a jó energiák áramlásától. Szóval takarításra fel - legyél erős! :)

Ez a te szerencsehozó tárgyad: ITT.

Feng shui tippek: ITT.

Hogyan emeld otthonod rezgésszintjét: ITT.

(v)

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr2416333726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása