Lótusz

Lótusz

Melyik házikót választanád?

2017. október 09. - Lótusz_blogger

Elárulok rólad valamit!

Azt mondják: "Az én házam, az én váram." És valóban: otthon elengedjük magunkat, pihenünk, önmagunk lehetünk, feltölt bennünket. A házunk hangulatos, meleg otthon.

De milyen lenne számunkra az ideális otthon? Az alábbi tesztből választ kaphatsz.

A hat kép közül melyik házat választanád?

Ha az első házikó a kedvenced, nyitott vagy és egyszerű. Mindig nyitott vagy, könnyen barátkozol. Kedves vagy mindenkivel. Mindenkihez van egy kedves szavad. Nagyon gyakorlatias vagy. Hatékonyan végzed a feladataidat. Szeretsz állatokon segíteni.

Ha a második házikót választanád, szókimondó és őszinte ember vagy. Kész vagy megnyitni a lelkedet bárkinek, hogy megoszd vele örömödet, bánatodat. De figyelj oda, hogy ne mindenkinek nyisd meg magad, csak az arra érdemeseknek. Néha picit depressziós hangulatod van, de csak azért, mert belefáradtál az álmaid kergetésébe. Nem vagy nagy állatbarát.

Ha a harmadik házikót kedveled, nagyon őszinte ember vagy, aki szívesen meghallgat bárkit. Értékeled a kényelmet, jó fogadó vagy és nagyon vendégszerető. Leggyakrabban jó hangulatban vagy, szeretsz álmodozni. Mindenben meg tudod találni a szépséget.

Ha a negyedik házikó a kedvenced, eléggé zárt személyiséggel rendelkezel. Nem szívesen osztod meg a problémáidat senkivel. Nem nagyon szereted a vendégeket, és nem is túl gyakran hívsz meg magadhoz bárkit. Néha kicsit depressziós vagy. Csak akkor érzed magad elemedben, ha a természetben tartózkodsz. Imádsz a parkban sétálni. Sok szép növényed van otthon.

Ha az ötödik házikót választanád, nagyon ritka kombináció. Nem osztasz meg senkivel semmit, ami a fejedben van. Mégis azt a benyomást kelted, hogy egy nyitott és társaságkedvelő személy vagy. Elrejted a melankóliáidat. Képes vagy értékelni a szépséget. Nem szeretsz előtérben lenni.

Ha a hatodik házikó a kedvenced, te egy szókimondó és őszinte ember vagy, aki csak a hozzá közel állóknak nyitja meg a lelkét. Ugyanakkor nem zárod ki az életedből a többieket sem. Értékeled a kényelmet. Általában jó a hangulatod, könnyen veszed az életet. Szereted a természet.

Hasonló cikk:

  • Válassz egy ablakot: (ITT)

Mások ezt is kedvelték: Válassz egy cicát: ITT.

képMentés

Mentés

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr4316333772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása