Lótusz

Lótusz

Válassz egy szelencét!

2017. október 15. - Lótusz_blogger

Bepillantást kaphatsz a közeljövődbe!

Mi vár rád a közeljövőben? Íme 4 kis dobozka, amely bepillantást nyújt a közeli jövődbe. Gondolkodj el néhány másodpercig...

 

Melyik dobozkád választod a 4 közül?

 

Ha az első dobozkát választod, akkor nagyszerű sikerekre számíthatsz a következő időszakban. Sikeres lesz minden ügyed, erőfeszítés nélkül is. Ha valamilyen új lehetőség érkezik eléd, nyugodtan vágj bele! Higgy magadban! Ez a hónap nagyon sikeres lesz számodra, ne stresszelj semmi miatt.

Ha a második dobozkát választod, valódi energiákat fogsz érezni. Ne erőltesd meg magad, inkább az előtted álló néhány hétben tedd takarékra magad. Bár a zsebedbe kell kicsit nyúlni, egy régóta vágyott álmod válhat valóra. Az első feladatod, hogy megírd a kívánságlistád! Higgy benne, mert jórésze valóra válik!

Ha a harmadik dobozka a legkedvesebb számodra, akkor hamarosan nagyobb összeg érkezik a tárcádba. A pénzügyi szféra nagyon sikeres lesz számodra. Ezenkívül ez az időszak kedvez a munkával, munkavállalással, pénzügyi partnerekkel való kapcsolatépítésnek is.

Ha a negyedik dobozka lopta be magát a szívedbe, bizonyára szerencsés leszel a szerelemben. Lehet, hogy egy új érdekes ismerős lép az életedbe, de akár a már meglévő kapcsolatodban egy újfajta érzelmi lángolás indulhat be. A rokonaidra is figyelj oda, mert az időszak kedvez a rokoni kapcsolatok megerősítésének is.

kép

Válassz egy levelet! Meghozza neked a szerencsét! IDE kattints.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr8916333778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása