Lótusz

Lótusz

Melyik édesség jellemez csillagjegyed szerint?

2017. október 19. - Lótusz_blogger

Mi a csillagjegyek kedvenc édessége? És mindez miről árulkodik? Most megtudod...

KOS - Forró csoki

A Kos mindig kedveli az izgalmat, a pörgést. Szüksége van a vágy és a szenvedély örök tüzének megőrzésére. Ehhez a forró csoki tökéletes alapot ad, főleg akkor, ha különböző fűszerekkel még izgalmasabbá teszi (a szegfűszeg, gyömbér, bors hozzáadásával egy igazi vad ízorgiát lehet előállítani). Csak az utolsó pillanatban forrósítsd fel a csokit, nehogy idő előtt kihűljön és megkeményedjen!

A 14 legjobb forrócsoki receptet ITT találod.

 

OROSZLÁN - karamell

A karamell elkészítéséhez sok-sok türelemre van szükség. A közönséges cukorból elég macerás előállítani a sötét sárga színű, egyedülálló aromájú, lágy édességet. Az Oroszlán nőt ezzel a különlegességgel, a karamellel lehet leginkább levenni a lábáról. A karamell édesen csábít, különlegességével vonz - akár az Oroszlán jegyben született ember.

 

NYILAS: buborékos csoki

A szinte végtelen számú légbuborék a csokoládé belsejében hihetetlenül könnyű és különleges utóízt ad az édesség ízlelőjének. Az ilyen csokoládé egyediségét a pezsgő buborékjaival lehetne összehasonlítani.Ez egy ízkavalkád, amelyből sosem tudjuk, hogy a legvégén mi sül ki - éppen ezért is olyan vonzó a szabadon szárnyaló Nyilas számára.

 

SZŰZ: diós/mogyorós csokoládé

A Szűz nő a kemény desszertek kategóriájába tartozik, mint a mogyorós csoki, vagy épp a grillázs. Ezekért a finom falatokért meg kell küzdeni - akár a Szűz nő kegyeiért. Nem elég csak ímmel-ámmal kóstolgatni, hozzá türelem és kitartás kell. De ha küzdesz érte, felejthetetlen élményben lesz részed.

Ezért tarts mindig két diót a táskádban: ITT.

 

BAK - konyakmeggy

A Bak nő sokáig képes megőrizni szépségét, energiáját. A finomságuk sokáig kívánatos a férfiak számára. Azonban, néha, mivel gyakran túl nagy elvárásaik vannak a férfiakkal szemben, egyedül maradnak. Ilyenkor a legjobb gyógyír a csokival lágyan bevont rumba, konyakba áztatott meggy elfogyasztása, amely a jéghideg szívet is felolvasztja.

 

BIKA - madártej

A Bika nő olyan, mint a madártej: nyugodt, békeszerető, lágy és ismerős ízű. A "madártej" az otthon szimbóluma, kényelme és nyugodtsága, az asztrológusok úgy hiszik, hogy a legjobb nők a Bikák közül kerülnek ki. A "madártej" azonban megfelelő "tárolási feltételeket" igényel. Szüksége van egy megbízható partnerre - egy igazi férfire, aki a nő mögött áll - aki olyan, mint egy védelmező kőfal.

Így készül a legjobb madártej. ITT.

 

IKREK: Rafaello

A Rafaello kívülről könnyű és gyengéd, de belül egy kemény magot tartalmaz. Első ismerkedés alkalmával egy IKREK nővel is könnyen megy a társalgás, barátkozás. De amint a kemény maghoz elérsz, visszahőkölsz. És kétszer is meggondolod, hogy akarsz-e egy újabb réteget felfedezni, vagy inkább csak a felszínt kapargatod és maradsz a laza, unalmas köröknél.

Így készül a legjobb házi Rafaello: ITT.

 

VÍZÖNTŐ - Habcsók

A Vízöntő nő úgy viselkedik, mint a híres francia desszert, a habcsók. Egy ilyen nővel öröm a kommunikáció: a "habcsók” tudja, hogyan legyen mindig más: lágyan szétolvad a szájban, lágy miközben kemény, és ha még fel is turbózzák egy kis mogyoróval, pisztáciával, csokoládéval... akkor egészen váratlan és meglepő tud lenni. Az egyetlen nehézség nála a stabilitás elérése.

 

MÉRLEG: cukrozott áfonya

Egészséges, egyedi, és még nagyon finom is. A cukor és a savas gyümölcs keverékét sosem lehet megunni. Azonban ne rakosgasd sokáig, mert frissen az igazi. Tehát csak ízleld meg a Mérleg nőt és ne játssz vele. Ha megkóstoltad edd is meg! ;-)

 

RÁK - lekvár, dzsem

Ez a csemege milliókat tart lázban a világon. A lekvárnak ezernyi elkészítési módja létezik, de a Rák nő mindezek ötvözetével, a lehető legjobb állagú és ízű finomságot kínálja. Mivel nagyon érzékeny, nem tolerálja túl nagy szerelmi lángolást - túlmelegszik és gyorsan zselévé alakul. A fiatal dzsem több románcot igényel egy kapcsolatban, az idősebb inkább alacsonyabb hőfokon ég.

 

SKORPIÓ - nyalóka

A Skorpió nő sosem mutatja ki vágyait, pedig könnyen elolvad. Először csak óvatosan nyalogatva kell megízlelni, a harapás nem ajánlott (a férfiember fogsora bánhatja). A Lollipop ügyes szeretőt igényel, aki képes monoton módon, hosszan, kitartóan udvarolni. Általánosságban elmondható, hogy a "Lollipop/nyalóka" nem változik az idő múlásával, vagyis ami látszik, az van a felszín alatt is. Lassan, örömmel kell elfogyasztani.

 

HALAK: cukorka likőrrel töltve

Olyan ártalmatlannak látszik, azonban belül található az igazi ereje. Ártatlannak tűnik, de függőséget okozhat. Az ilyen nők csak az igazi, tiszteletre méltó és gazdag férfiak számára elérhetőek.

goroskope.net

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr5116333786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása