Lótusz

Lótusz

Karriertippek minden csillagjegy számára 2018-ra

2017. november 19. - Lótusz_blogger

Hogyan alakul 2018-ban a karriered?

Milyen jövőt képzelsz el magadnak 2018-ra? Új vállalkozást indítanál? Munkahelyet váltanál? Szeretnéd megerősíteni a karrier-pozíciódat? Elárulom, mire készülj 2018-ban.

Kos

Utálod a kiszámíthatóságot, a rutinfeladatokat. Ha 2018-ban unod a munkád, és azt tervezed, hogy váltanál, vágj bele! Gondolj arra, hogyan képzelted el a munkád, a karriered fiatalon. Kezdj el ismét álmodozni, majd kezdd el azt csinálni, amiről álmodsz.

Bika

2018-ban mondj gyakrabban "igen"-t, ne hagyd, hogy félelmeid átvegyék az irányítást. Kommunikálj többet a kollégákkal, menj el a vállalati eseményekre! Ezzel a csapat részévé válsz. Nem is beszélve arról, hogy segíteni fog abban, hogy új és hasznos kapcsolatot alakíts ki, amely segíthet abban, hogy még jobb és eredményesebb legyen a munkád a jövőben.

Ikrek

Ne hagyd el magad 2018-ban! Bár egy évvel idősebb leszel és kicsit csalódott is, hogy még nem érted el céljaidat. Még mindig sok időd van, szóval ne aggódj a karriered miatt. Amivel felgyorsíthatod az eseményeket, ha pozitívan gondolkodsz!

Rák

2018-as év az egoizmus éve lesz számodra! Ne foglalkozz mással, csak a saját céljaiddal. Nem számít, hogy mit gondolnak, vagy mit szeretnének a szeretteid - pl. hogy ne utazz olyan sokat a munkád miatt, vagy ne legyél benn annyit a cégnél - te csak azzal foglalkozz, hogy lenyűgözd a főnököd. Ha sikeres akarsz lenni, a legjobbat kell tenned!

Oroszlán

2018-ban el kell engedned a félelmeidet. Ha úgy gondolod, hogy több pénzt érdemelsz, kérj a főnöködtől fizetésemelést. Ha a karriered építenéd, akkor kérj magasabb pozíciót. Ne ülj a szokásos légkörben, és mindig tegyél többet, mint mások.

Szűz

2017-ben kissé laza voltál, és lustiztál, de 2018-ban kézbe veheted az irányítást és dolgozhatsz a karriereden. Maradj távol az irodai pletykáktól, ne menj bele üres beszélgetésekbe a dohányzóban. 2018-ban az a feladatod, hogy még életképesebbé és szabályosabbá tedd az életed.

Mérleg

2017-ben a szabályok szerint játszottál. Csendben voltál, végezted a munkád, amelyet nagylelkűen tettél. De 2018-ban ne habozz kezdeményezni vagy hangot adni ötleteidnek. Ez nagy hatással lesz a munkádra, és a karriered azonnal be fog indulni.

Skorpió

Olyan ember vagy, aki mindig azt teszi, amit kell. Dolgozol, bár olyan helyen, amelyet gyűlölsz. Azonban nem panaszkodsz, mert szükséged van a pénzre. De 2018-ban meg kell kérdezned magadtól, mennyire vagy elégedett és boldog. És ha úgy érzed, változtass az életeden.

Nyilas

2017-ben voltak olyan esetek, amikor nem voltál elég türelmes. Azonban 2018-ban próbálj meg kedvesebb lenni a főnökeiddel, kollégáiddal, gyakornokokkal. Soha nem tudhatod, hogy ki segít előrehaladni a karrieredben. Ezért bővítsd a kapcsolataidat, ismerkedj meg minél több emberrel.

Bak

Lassulj le egy kicsit. Ha továbbra is ugyanolyan ütemben pörögsz, mint eddig, akkor 2018-ban nagy a kockázata a kiégésnek és a termelékenység elvesztésének. Túlságosan kimerült vagy ahhoz, hogy teljes erőbedobással dolgozz. Vegyél ki szabadságot, adj magadnak egy kis szünetet, hogy lelazulj és feltöltődj!

Vízöntő

Ne számíts lazulásra jövőre! Bár lehet, hogy azt érzed, hogy belefáradtál a szokásos munkába, de nem engedheted meg magadnak, hogy pihenj. Ne késlekedj. Bár te nem is tudod félgőzzel csinálni a dolgaidat. Egy nap a kemény munkád kifizetődik, és bőkezűen megjutalmaz téged az élet!

Halak

2017-ben keményen dolgoztál, amelyre büszke lehetsz. De 2018-ban próbálj meg jobb egyensúlyt teremteni karriered és a társadalmi (személyes) életed között. Próbálj időt szánni a barátaidra, a családodra - hetente legalább néhány órát tölts csak velük. Nem kell azt érezned, hogy csak a munka létezik.

Végül jöhet egy "kis" motiváció Rockytól?

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=gl_vsL5nrvg[/embed]

Kíváncsi vagy, mi vár rád a Kutya évében (kínai asztrológia)? Akkor IDE kattints.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr9516333816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása