Lótusz

Lótusz

A tündérek üzennek neked!

2018. január 30. - Lótusz_blogger

Válassz egy kártyát, és megtudod, mit üzennek neked a tündérek!

A tündéreket a mesékből ismerhetjük. Ők is, amiként az angyalok is, segítik az embereket. Éteri lények, akiket különböző élethelyzetben hívhatunk magunk mellé, hogy segítsenek.

Ma néhány kártyát hoztam, amelyek közül válassz ki egyet és olvasd el, mit üzennek neked a tündérek! DE!

Mielőtt döntenél állj meg egy pillanatra, hunyd le a szemed, vegyél egy mély levegőt és úgy válassz!

1. KARMIKUS TELJESÍTÉS

Ez a tündér egy üzenetet küld, amellyel azt jelzi, hogy egy karmikus lecke vagy ciklus véget ér: sikeresen törlesztetted az adósságod a múltból. Egy olyan kihívást jelentő helyzetre utalhat, amely az utóbbi időben sokat foglalkoztatott az életedben, vagy aggodalomra adott okot, esetleg fájdalmas volt számodra.

Annak ellenére, hogy folyamatos tanulságokkal szembesülsz életed során, ezt a leckét soha többé nem kell megismételned! Ez a kártya a "Szerencse kereke" jelentéssel is bír. Ez pedig arra ösztönöz, hogy próbálj meg alkalmazkodni minden változáshoz az életedben. Ezzel a képességgel képes leszel arra, hogy valóra váltsd álmaidat.

A tündérek azt kérik tőled, hogy próbáld meg elfogadni a jelenlegi helyzeted, alkalmazkodj hozzá, ezzel törleszteni tudod a karmikus adósságod. A kihívásokra ne úgy nézz, hogy ártani akarnak neked - tekints rájuk szeretettel és tisztelettel, ugyanis ezek fogják neked meghozni azt a felszabadulást, adósságtörlesztést, amely pozitív irányba lendíti majd életed kerekét.

Megerősítés: Kiegyenlítem a múltból eredő tartozásaimat, és boldog, harmonikus életet teremtek.

A karma 12 törvénye, amely hitünktől függetlenül is hat ránk

 

2. VEZETÉS

Ez a tündér azt üzeni neked, hogy szeretettel vezethetsz és irányíthatsz olyanokat, akik kevésbé képesek erre, mint te. Ez vonatkozik akár a munkahelyedre, közösségedre, családodra vagy baráti körödre. Ösztönöznek, hogy bízz a képességedben. Képes vagy motiválni és inspirálni azokat, akik melletted járnak az úton. Ez azt is jelzi, hogy a saját területeden vezető szereped van. Lehet, hogy egyedülálló tehetségeddel magasodsz a többiek fölé, vagy szeretettel vezetsz másokat egy új életmódhoz. Akárhogy is, itt az ideje, hogy lépj - és fogadd el azt a pozíciót, amelyet felkínálnak. Te szeretettel teli, együttérző vezető lehetsz.

Ne felejtsd el, hogy a sikeres vezető nemcsak felülről vezet másokat. Mások akkor követnek, érzik, hogy a szíved is beleadod az ő segítésükbe. Tudd, hogy biztonságban vagy.

Megerősítés: Másokat vezetek, és magasabb célt szolgálok.

Ezt üzeni Buddha a 12 csillagjegynek

 

 

3. KALAND

Ez a tündér arra utal, hogy kalandként kell látnod az életedet. Senki nem tudja, mi fog történni holnap, akkor miért ne használnád ki a mai napot? Ez a kártya arra akar ösztönözni, hogy lépj ki a mindennapi életből, hogy izgalmas dolgokat tapasztalj. Nem kell feltétlenül drámainak lennie az új tapasztalatnak; csupán néhány kisebb kiigazítás is új kalandot hozhat az életedbe. Eljött az idő, amikor kíváncsinak és merésznek kell lenned. Lehet, hogy átrendezed a bútorokat a lakásban,  vagy épp új ruhadarabokkal kísérletezel. Talán más jellegű ételeket kezdesz el fogyasztani; vagy egy új hobbiba vágsz bele.

Az is előfordulhat, hogy egy ismerős dolog új verziója elég ahhoz, hogy felrázza a dolgaidat. Még egy véletlenszerű cselekedet is kaland lehet. A jelenlegi helyzet javítása érdekében lehetőséget kapsz arra, hogy megtanulj alkalmazkodni az életciklusok természetes ritmusához, amelyek összhangban vannak az új élményekkel és kalandokkal. Új embereket ismerhetsz meg, és új dolgokkal találkozhatsz. Nyisd ki magad az ismeretlennek, lazíts, szélesítsd látóköröd. A kaland ösztönzi az életerőt, és növeli kapcsolatod a Forrással.

Megerősítés: Megnövelem az életem tapasztalatát, és ezért kibővítem lelkem növekedését.

12 szokás, amellyel az élet sokkal élvezetesebb lehet

 

4. MEGNYILATKOZÁS

Ez a tündér azt mutatja, hogy el kell ismerned az elméd erejét és a képességed, hogy vágyaid megvalósítsd. Sürgetőnek érzed, hogy megismerkedj a vonzás törvényével, és tisztázd a szükségleteidet. Feltéve, hogy az álmaid a nagyobb jót szolgálják, valamint a lelked szándékai nyilvánulnak meg benne, a Világegyetem segíteni fog abban, hogy valóra váljanak. A tündér választásával emlékeztetnek arra, hogy a sikerhez nem elég csupán a pozitív gondolkodás, és a vágyakozás. Ügyelj! A vonzás törvénye mindkét irányban működik, ezért figyelj a kétségeidre, gondjaidra és félelmeidre, kerüld a negatív gondolatokat. Fókuszálj arra, amit szeretnél, ne pedig arra, amitől félsz vagy nem akarsz.

A jelenlegi helyzet javítása érdekében lehetőséget kapsz arra, hogy alkalmazkodj az életciklusok természetes ritmusához. Azáltal, hogy békében élsz önmagaddal, elismered, hogy amid már megvan az életedben, azt te magad hoztad létre - és olyan életet érsz, amelyet mindig elképzeltél magadnak.

Megerősítés: Én a gondolataimat használom, hogy megvalósítsam az álmaimat.

A Tudatalatti 10 parancsolata

 

 

5. EGÉSZSÉG

Ez a tündér arra utal, hogy a jólétre és az öngondoskodásra kell összpontosítanod. Arra ösztönöz, hogy olyan gyakorlatokat és szokásokat kezdj el végezni, amelyek javíthatják fizikai, érzelmi és mentális egészséged. Függetlenül attól, hogy a hagyományos vagy alternatív módszerek érdekelnek, fontos, hogy ebben az időszakban az egészséged és a boldogságod helyezd előtérbe. Itt az ideje megszüntetni azokat az egészségtelen szokásokat és viselkedéseket, amelyek akadályozzák a sikereidet. Professzionális segítséget is kérhetsz, ha szükséged van rá. A helyes táplálkozás, a testmozgás, a rendszeres vízfogyasztás, a pihentető éjszakai alvás, méregtelenítés, a természetben való kirándulás, a pihentető tevékenységek, a mérgező emberek és -környezet elkerülése, a pozitív elme fenntartása meditációval vagy jógával, a sok nevetés, az énidő - meghozza gyümölcsét.

A jelenlegi helyzeted arra világít rá, hogy most az egészséged megtartásán, javításán kell dolgoznod. Nincs idő a halogatásra, tedd meg az első lépéseket. Hívd a szellemi vezetőidet és angyalokat, ha szükséges, hogy megmutassák a következő lépést, amit az egészségedért tenned kell.

Megerősítés: Egészséges a testem és a lelkem, felemelem az életenergiámat.

Bagdy Emőke: Betegségek lelki okai

 

6. ÖNISMERET

Ez a tündér azt jelzi, hogy szükség van önfegyelemre, motivációra és cselekvésre az életminőség javítása érdekében. A kártya emlékeztet arra, hogy félúton kell találkoznod az Univerzummal, mert az álmaid nem fogják magukat megvalósítani. Itt az idő a célok tisztázására, valamint az ötleteink és megvalósításának megtervezésére. Majd tedd meg az első lépéseket az álmod valóra váltására mentálisan, érzelmileg és fizikálisan. A kudarcok most arra ösztönöznek, hogy még keményebben harcolj. Ahelyett, hogy az Univerzum megkönnyítené dolgaidat, próbára teszi akaraterődet. Összpontosíts az álmaidra!

Kontrolláld gondolataidat, legyél fegyelmezett, fókuszálj a céljaidra és az eredmény nem marad el. Az Univerzum biztosítja a lehetőségeket, de kitartónak kell lenned.

Megerősítés: Az önfegyelem és a cselekvés révén megvalósítom álmaimat.

Egy perces önismeret - csak a kezed kell hozzá

 

 

7. BETELJESÜLÉS

Ez a tündér a szükséges befejezések és az új kezdetek előkészítésének hírhozója. A kártya üzenete: hagyd el a régit, hogy utat törjön magának az új. Ez jelentheti egy bizonyos gondolkodásmód, viselkedés, barátság, munka, lakóhely vagy kapcsolat elhagyását, vagy jelezhet karmikus leckét, vagy a tanulmányok illetve szerződéses kötelezettség befejezését. Akárhogy is, ez a tündér megerősíti, hogy előre kell lépned bizalommal és bátorsággal a nagyobb és jobb dolgok felé. Ne félj az ismeretlentől, mert Isten együtt van veled és vezet téged. Ez a kártya megerősít, hogy biztosan megtalálod a helyes utat, ezért add át magad a változásoknak, és eljutsz oda, ahová csak akarsz. Tölts nyugodt, pihentető időt egyedül, amikor meghallhatod a belsőd útmutatását, mert a csendben kapod meg a válaszokat. Tehát engedj el mindent, ami már nem szolgál Téged, terjeszt szét a szárnyaidat, és bízz az Isteniben, hogy megmutassa az utat.

Megerősítés: Biztonságos átadni magam a mágikus jövőnek, ami rám vár.

65 szabály, amely segít új életet kezdeni

 

8. EGYÉNISÉG

Ez a tündér jelzi annak szükségességét, hogy hitelessé válhass. Ahelyett, hogy követnéd a tömeget, indulj el a saját utadon. Bátorságra lesz szükséged, hogy kiállj az igazad mellett és ne hagyd, hogy a körülötted lévők véleménye befolyásoljon. Amit mások gondolnak rólad, az nem a te dolgod, és lehetetlen mindenki kedvére tenni, ezért inkább összpontosíts "csak" magadra. Ahogy tiszteletben tartod egyéniséged és érzéseidet, visszanyered személyes erődet, és növeled kapcsolatod a Forrással. Amikor így teszel, megvalósíthatod az álmaidat. Ahogy kézbe veszed a hatalmat, amelyet az igazi, hiteles éned erősít, a másokkal való kapcsolatod és az általános életminőséged is nagyban javulni fog.

Megerősítés: Magamhoz ölelem az egyéniségemet, és a valódi, hiteles énemmel azonosulok.

Fordítás: INNEN

Képek: pinterest

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr4116333888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása