Lótusz

Lótusz

Mit üzen neked az integető macska?

2018. április 09. - Lótusz_blogger

Ezt üzeni neked a Maneki Neko.

A Maneki Neko, vagyis integető macska a keleti kultúrában szerencsehozó, egészséget erősítő, vevőket csábító segítő.  Szinte minden otthonban, boltban találkozhatunk vele. A japánok azért szeretik, mert különböző színű, különféle kéztartású lehet és érdekes díszítésekkel rendelkezhet. A hagyományos jelentés szerint...  >> olvass tovább.

Ma néhány cica (Maneki Neko) képet hoztam, amelyek közül választani kellene. Ha megvan a kiszemelted, görgess lejjebb és elolvashatod a macska által számodra küldött üzenetet!

1.Maneki Neko

Jólét hozója: a fehér Maneki Neko jobb lábával integet, amely bevonzza a pénzügyi jólétet és a szerencsés híreket. Ne feledd: ha megváltoztatod a pénzről szóló elképzeléseidet, és elfogadod, hogy a jólét és bőség korlátlanul áll rendelkezésre, könnyebbé teszed a jólét beáramlását az életedbe - hited és elvárásodnak megfelelően.

"...váratlan csodáktól hemzseg a földi lét!
Csupán szegény lelkek nem merik elhinni,
hogy aki hittel él, többre tudja vinni.
Sokan gondolják úgy: – hiszem majd, ha látom!
Pedig máris látnád, ha hinnél, barátom!" (Aranyosi Ervin)

2. Maneki Neko

Védelem és harmónia: az a macsek, amely mindkét lábával integet, védelmet nyújt az otthonodra, az ott élő emberek számára, és harmóniát teremt azok számára. akik az életed és a világod részei. Ne feledd: ahol béke és szeretet van, ott nincs szükség.

Régi magyar falvédőkön az alábbi szöveget olvashatod: "Hol hit, ott szeretet, Hol szeretet, ott béke, Hol béke, ott áldás, Hol áldás, ott Isten, Hol Isten ott hiány nincsen."

3. Maneki Neko

Álmaid beteljesednek! A Maneki Neko a zöld kimonóval a valóságot köti össze az álommal. Ne felejtsd el, hogy bármi is a célod, bármit szeretnél elérni az életben, azt először meg kell álmodni (el kell képzelni, vágyni kell rá). Az üzenet számodra az, hogy képes vagy bármilyen álmodat elérni, megteremteni.

"Minden álmod megvalósul, ha megvalósítod."

4. Maneki Neko

Közel a siker! Az aranyszínű Maneki Neko segít az összes olyan feladat és projekt sikeres elvégzésében, amelyet ebben az időszakban az életedben vállalsz. Ne feledd: amikor elkötelezed magad egy cél elérésére - az agyadban eldöntöd, a testedben nekifeszülsz és megnyitod a szíved, akkor az egész univerzum összeáll és elsöpri az akadályokat, valósággá változtatja céljaidat!

"A sikernek ez az egyik titka: persze, hogy törődni kell a nagy dolgokkal, de ugyanúgy a kicsikkel is." (Holly Goldberg Sloan)

5. Maneki Neko

Bölcsesség és helyes döntések: az életed minősége a döntéseid minőségétől függ. A fehér Maneki Neko az érzékenységet és intelligenciát jelképezi, amelyek segítenek abban, hogy életedben a lehető legjobb megoldásokat megtaláld. Sosem tudhatjuk, mit hoz a holnap, ezért ma kell élni, jó döntéseket hozni és boldognak lenni!

"Az én életem erről az egy napról szól, mindig.
Mert mindig a mai nap dönti el, hogy milyen lesz a jövőd." (Csernus Imre)

6. Maneki Neko

A fekete színű Maneki Neko a boldogságot vonzza: eloszlatja a rossz energiákat és rezgéseket körülötted, taszítja az irigységet, szomorúságot és csalódásokat - és örömet, szeretetet, fényt és boldogságot vonz. Ne felejtsd el, hogy a boldogság olyan döntés, amelyet minden nap meg kell hozni, amely nem függ a körülményektől, hanem csak attól a hozzáállástól, amelyet minden új nap tanúsítunk.

"Ha rugalmas vagy, és hagysz másokat olyannak lenni, amilyenek, akkor egy rakás stressztől kíméled meg magad. A lelki béke a megváltozott hozzáállásból származik, nem pedig a megváltozott körülményekből." (Andrew Matthews)

kép forrás: lostest.com

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr2016333958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása