Lótusz

Lótusz

Cicaszkóp

2018. május 30. - Lótusz_blogger

Válassz egy cicát, elárulok egy titkot!

A macskák mágikus lények: gyógyítanak, de még a karmánkon is segítenek!

Sőt, ha épp kedvük tartja, "jósolnak" is.

A mai bejegyzés macskái pedig egy titkot fognak elárulni neked - önmagadról. Íme a cicaválaszték, amelyből az egyikre voksolnod kell és megtudod mit üzen neked a cicus.

Ha az első számú macsekra esett a választásod, azt árulja el rólad, mennyire csodálatos személyiséggel rendelkezel. Te egy olyan ember vagy, aki mindig megvédi szeretteit. Mindig készen állsz arra, hogy segíts barátaidnak és családodnak! A szeretteik érzik azt a törődést, amellyel irántuk vagy és mélységesen értékelik ezt benned.

Ha a kettes cicát választottad, tökéletes választás :) Melegséget sugárzol és vendégszerető ember vagy. Amikor ismerkedsz valakivel, könnyedén olyan légkört alakítasz ki, amelyben új barátaid komfortosan érezhetik magukat.

A harmadik macska is csodálatos választás! :) Nagyon könyörületes ember vagy! Míg a legtöbb ember aggódik a problémáik miatt, addig te időt szánsz arra, hogy meghallgass másokat és gondoskodj róluk! Nagyon értékes barát vagy.

A negyedik cicus arról árulkodik, hogy te egy nagyon nagylelkű ember vagy! Míg a legtöbb ember csak azzal foglalkozik, hogyan tudja boldogabbá tenni saját magát, te mindig arra törekszel, hogy segíts másoknak! Te már megtanultad az öröm titkát: jobb adni, mint kapni!

Az ötödik cic jó választást! Békeszerető ember vagy, aki mindig békésen oldja meg a barátai közötti konfliktusokat. Míg sok ember hajlamos elveszíteni nyugalmát és valami ártalmasat mondani, a te nyugalmad lehetővé teszi, hogy a konfliktusok megoldódjanak, és kisimuljanak az ellentétek.

A hatodik cicót választottad? Akkor te egy hihetetlenül optimista ember vagy!  Annyira sokan hajlamosak az életet negatív oldaláról szemlélni, de te biztosan nem tartozol közéjük! Mindig megtalálod az élet legapróbb örömeit is!

További cicás cikket találsz itt:

Ezért van szüksége mindenkinek macskára.

A macskák valójában angyalok?

Miért szeretnek a cicák a gazdájukon aludni?

Minden gyereknek szüksége van macskára

Válassz egy cicát és elárulok rólad valami érdekeset

Kutyát vagy macskát látsz?

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr7316334020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása