Lótusz

Lótusz

Így javíthat a cica a karmádon!

2018. január 22. - Lótusz_blogger

Hihetetlenül mágikus lények a cicák!

Tudom, vannak a macskások, és vannak a kutyások. És a kutyások érve a macska ellen, hogy önzőek, túl függetlenek, és azokat a helyeket szeretik, ahol rossz az energia. Lehet, hogy így van... De ezt én akkor is megreszkírozom. És el is mondom, miért...

A házi macska, és a kutya egy-egy ember mellé szegődik. A kutya "segít" a vadászatban, őrzi a falkát, az otthonunkat, és persze minden kívánságunkat lesi, várja, hogy feladatot adjunk neki. És mit csinál a macska?

A macska

A macska nemcsak a kis kártevőket takarítja el a környezetünkből. A macskák mágusok! Egyedülálló bioenergetikai rendszerük van. Képesek arra, hogy finomhangolják az otthonunk rezonanciáját, és korrekciót végezzenek el, ha szükséges, és akár saját magukat, akár gazdájukat képesek meggyógyítani. Sok macskatulajdonos olyan történetekről számol be, hogy megsimogatták kedvencüket, vagy épp csak beszéltek hozzájuk, és elmúlt a fejfájásuk, vagy vérnyomásuk normalizálódott.

Amikor testünkben elakadás van, az energiáink megváltoznak, más lesz az auránk. Mindezt a macska érzékeli és megy, hogy mentse a gazdáját.

Azonban ezeknek a bolyhos szépségeknek a mágikus képességei itt nem érnek véget. A macska egyfajta mutatója lehet a jól-létünknek. Amikor minden rendben van életünkben, a macskánk nyugodt, sokat alszik, és jó az étvágya, az emésztése is megfelelő. Viszont, ha kedvencünk indokolatlanul ideges, nem eszik jól, furán viselkedik, akkor az azt jelenti, hogy valami rosszul működik. Általában a legérzékenyebb macskák nagyon szenzitíven reagálnak a családban zajló veszekedésekre - a konfliktusokban igazságtalanul érintetteket igyekeznek elhalmozni szeretetükkel. Ha például egy szülő megfeddi a gyermeket, a macska oda fog dörgölőzni hozzá, hogy megsimogassák őt, ezzel megnyugtatva.

Mint bármely intim kapcsolat, a macska és az ember közötti kapcsolat is kétirányú. Ha mi jól érezzük magunkat, akkor a macskánk is - és fordítva. Ezért is vannak olyan emberek, akik közömbösek a macskákkal, és vannak olyanok is, akik nem is tudnak macska nélkül élni. Olyanok is vannak, akik ki nem állhatják a macskákat - egy érdekes felmérés szerint az alkoholisták 90%-a(!), vagy épp nők pasija - mindez arra utal, hogy valami nincs rendben az életükkel.

"Gyűlölöm a macskákat!" - 

gyakran mondja ezt olyan gyermek, aki családon belüli vagy iskolai erőszaknak volt kitéve, vagy épp a hajléktalanok, akik a macskára vetítik ki haragjukat. És, ha átgondoljuk, akad még sok hasonló. Azt lehet mondani, hogy akinek a karmája nem tökéletes, a macskák negatív érzelmeket okoznak benne. Ezeknek az embereknek komolyan el kell gondolniuk azon, hogyan változtathatják meg életüket, hogy fényesebbé és boldogabbá tegyék azt. Ezek a kis bolyhos mágusok tényleg varázslatosak.

Hasonló cikkek a témában:

Ezért van szüksége mindenkinek macskára.

A macskák valójában angyalok?

Miért szeretnek a cicák a gazdájukon aludni?

Minden gyereknek szüksége van macskára

Válassz egy cicát és elárulok rólad valami érdekeset

Kutyát vagy macskát látsz?

képek: pixabay; fordítás innen

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr9616333884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása