Lótusz

Lótusz

Ez a legjobb tulajdonságod csillagjegyed szerint

2018. november 21. - Lótusz_blogger

Ezt lehet benned szeretni csillagjegyed szerint.

girls-1487825_1280.jpg pixabay


Kos

A gyermeki őszinteség a Kos legjobb tulajdonsága. A Kos az állatövi jegyek legőszintébbike, amelyhez naivitás is társul. Bízik az emberekben, hisz bennük.

Még több Kos: ITT

Bika

A realista természetű bika nagyon érzékeny természetű. Ez a lágyság és gyengédség, közben pedig a stabilitás a legjobb tulajdonsága. Szereti a szépet.

Még több Bika: ITT

Ikrek

A legjobb tulajdonságuk az éleseszűség és jó beszédkészség. Intellektuálisak, enciklopédikus elmével rendelkezik, képes befolyásolni az embereket.

Még több Ikrek: ITT

Rák

Határozottság és mély elme. A Rákok nemcsak a Hold égisze alatt áll, hanem a Jupiter és a Neptun befolyása alatt is áll. Ezért érdekli sok olyan dolog, amely a képzelőerővel van kapcsolatban.

Még több Rák: ITT

Oroszlán

Bátorság és felelősség. Az oroszlánok nem félnek vállalni a felelősséget, bátrak és ambíciózusak, nagylelkűek.  fényesek lehetnek. Ez elég ambiciózus, nagylelkű és bátor.

Még több Oroszlán: ITT

Szűz

Önbecsülés és integritás. A Szűzek nagyon műveltek, akik tudnak viselkedni. Emellett remek az emlékezőtehetségük, gondoskodóak és kimagasló a tanulási képességük.

Még több Szűz: ITT

Mérleg

A Mérleg szépség és a kedvesség csillagjegye. A Mérlegek könnyű és kellemes emberek. Csodálatos érzékük van a szépség iránt. Jó diplomaták, jól kommunikálnak. Nem kedvelik a konfliktusokat, érzékeny természetűek.

Még több Mérleg: ITT

Skorpió

Az önbecsülés, az igazságosság, a lélek finomsága jellemzi. Ráadásul a Skorpió képes arra, hogy megjósolja a jövőt: jó stratéga. Kiemelkedően értelmes személyiségek. A Skorpiók szorgalmasak és büszkék, születésüktől kezdve különleges tehetségekkel rendelkeznek.

Még több Skorpió: ITT

Nyilas

Nagylelkűség, jóakarat és vidámság jellemzi. A Nyilas az állatöv jegyek egyik legjóindulatúbb jegye, kedves és lelkes. A Nyilas bátorsága minden félelmét legyőzi. Energiája kiapadhatatlan.

Még több Nyilas: ITT.

Bak

Független, büszke, nagyon szigorú és fegyelmezett. Egy erős és magabiztos személyiség. Érzelmeit folyamatos kontroll alatt tartja, azonban legbelül nagyon is érzékenyek. A Bakok nagyon tisztességesek és megbízhatóak.

Vízöntő

Az emberségesség, az optimizmus és a függetlenség jegye. A Vízöntő szereti az embereket, sok barátja és ismerőse van. Optimista, hisz az igazi dolgokban. Szereti a szabadságot és függetlenséget. Jó üzletemberek.

Halak

Fényes lélek, szerénység és kedvesség jellemzi. A Halak nagyon kellemesek, lágyak és őszinte személyiségek. Nagyon empatikusak, jó gyógyító válhat belőle. Szerény és félénk természetűek, bár számos híres személyiség van köztük.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr9316334186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása