Lótusz

Lótusz

Magyarország: a csodák országa

2015. október 07. - Lótusz_blogger

Magyarország egy különleges hely a Világban. A magyar emberek rendkívüliek, nagyon sok olyan ember él itt, akik hihetetlen képességekkel, érzékenységgel rendelkeznek, akiken nemcsak Európa, de akár a Világ jövője is múlhat. A lehetőség bennünk van, de sajnos csak kis százalékunk jutott el a tudatosságnak arra a fokára, amivel emberfeletti teljesítményekre lennénk képesek. Még saját magunk se ismerjük be, de a jövő kulcsa a kezünkben van. Pedig a világban, olyan emberek, akik valóban megszentelt életet élnek (éltek), tudják, hogy országunk hatással van a Földre, az emberiségre. Hogy miből gondolom ezt? Például abból, hogy a Dalai Láma, vagy a 20. század első felében Pió Atya is említést tesz a kiválasztottságunkról.

A Dalai Láma üzenete a magyarokhoz:

"Magyarok!
Bár népük nagy múltra tekint vissza, a szabadság és a demokrácia terén még fiatalnak számítanak. A lehetőség mindazon által eljött az Önök számára, hogy kibontakoztassák képességeiket és megmutassák a világnak szellemüket, kezdeményező képességüket. Ehhez azonban az önbizalom elengedhetetlen. Éppen ezért akármilyen nehéz is, bármilyen akadállyal, nehézséggel néznek szembe, nem szabad, hogy elveszítsék a reményt és az elhivatottságukat. Bizakodónak kell maradniuk!
Egy tibeti mondás úgy tartja: 9 kudarc 9 próbálkozást jelent.
Biztos vagyok abban, hogy egy ilyen nagy múltú nemzet fényes jövő előtt áll. Kérem, dolgozzanak továbbra is keményen, és távlatokban gondolkodjanak! Tartsák szem előtt azokat a nemes célokat, amelyek a közös érdekeket szolgálják. Az emberek sokszor - és ez a politikusokra különösen igaz- elvesznek az apró részletekben. Ez nem helyes. Gondolkodjanak távlatokban! Ez az én tanácsom. Köszönöm."

A nepáli papok üzenete

2005-ben kijelentették, hogy mindennap imádkoztak a Földért. Most "vajúdik a Föld és a Kárpát-medencében szüli a jövőt."
A nepáli Fehér Királyi Kolostor vezetője magyarországi tartózkodása idején így szólt a magyarokhoz:
"Önök, magyarok elképzelni sem tudják, milyen büszkék lehetnek nemzetükre, magyarságukra. Mi biztosan tudjuk, hogy a világ szellemi, lelki és spirituális megújhodása az Önök országából fog elindulni. A világ szívcsakrája az Önök országában, a Pilisben található. Ez a spirituális megújhodás már megindult Önöknél!"

Pió Atya próféciája:

“Magyarország egy olyan kalitka, amelyből egyszer még egy gyönyörű madár fog kirepülni. Sok szenve­dés vár még rájuk, de egész Európában páratlan dicsőségben lesz részük. Irigylem a magyarokat, mert általuk nagy boldogság árad majd az emberi­ségre. Kevés nemzetnek van olyan nagyhatalmú őr­angyala, mint a magyaroknak, és bizony helyes len­ne erősebben kérniük hathatós oltalmát orszá­gukra!”

Az ehhez hasonló próféciákat nem osztogatják úton-útfélen. Fel kell ismernünk a lehetőségeinket, de tisztában kell lennünk a korlátainkkal is. Felelősek vagyunk magunkért, a jövőnkért és az egész emberiség jövőjéért. Jobb emberré kell válnunk, és folyamatosan fejlesztenünk kell magunkat.

Hogyan tudjuk fejleszteni magunkat?

  • Legyünk nyitottak mindenféle információra, de ne higgyünk el mindent!
  • Figyeljünk az érzékeinkre, az érzékelésre.
  • Vegyük komolyan a megérzéseinket.
  • Kezdjünk új dolgok megtanulásába!
  • Fejlesszük kreativitásunkat!
  • Meditáljunk, imádkozzunk!
  • Ne ártsunk másoknak!
  • Minden nap legyen valami jócselekedetünk!
  • Hallgassunk pozitív zenét!
  • Olvassunk (könyvet) minden nap!
  • Szeressünk! (ésszel is ne csak szívvel!)
  • Táplálkozzunk helyesen!
  • Sportoljunk rendszeresen!
  • Járjunk sokat a természetben!

Nemcsak az emberek különlegesek, de az országunk is gyönyörű. Nem véletlen, hogy a történelem során annyian pályáztak erre a helyre. Több, csodatévőnek hitt, gyógyító helyet is találunk Magyarországon.

1. Dobogókő

 

A Föld szívcsakrájaként emlegetik. Rendkívüli kisugárzású és gyógyító hely, ahol lelkünk, testünk feltöltődik, érzékelésünk javul és akár még csodás gyógyulásban is részesülhetünk. Itt valahogy a belső érzékelésünk harmonizálódik, kinyílik  fenti dimenziók felé, és gyógyító energiákat kapunk. (A Föld többi csakrájáról ITT olvashatsz.)

 

2. Zalaszántói sztúpák

Sztúpa, szanszkrit szó, jelentése halom; a buddhizmus szent helyei. Az első sztúpában Buddha relikviáit temették. A sztúpák egyfajta energiagyűjtő helyek, az öt különböző alak, ami rajta található, az öt elemet szimbolizálja. Rendkívüli, szinte a legmagasabb energiákkal kerülhetünk itt kapcsolatban.

A Zalaszántói sztúpa az 1990-es évek végén épült és őszentsége, maga a 14. Dalai Láma, Tendzin Gyaco avatta fel. A buddhizmus alapja, hogy "ne árts". A sztúpáknál ezt a nyugalmat, békét és egységet tapasztalhatjuk meg.

3. Attila-domb

Pest megyében, Tápiószentmárton közelében található az Attila-domb. Egy kis dombocska, mely az Alföldön alig észrevehető kis bucka. Természetgyógyászok és az erre érzékeny emberek egyfajta bizsergést éreznek ezen a helyen, ami az energiák áramlásának köszönhető. Állítólag minden ősi magyar gyógyászatban ismert princípium megtalálható itt: a tiszta víz, a tiszta föld, a tiszta levegő, a sokféle vadon élő állat és madár - állítja Béki László természetgyógyász.

Ez a három leginkább gyógyítónak tartott hely Magyarországon, de ezeken kívül is nagyon sok csodatévő hely létezik. Például a bükkszentkereszti  gyógykövek, amiről ITT olvashatsz.

A kirándulás, a jó levegő csodákat képes tenni az emberrel, ezért igyekezzünk minél többet kirándulni, sétálni. A fák is képesek gyógyítani.

Te mely csodatévő helyeken jártál már? És mit tapasztaltál? Ha van kedved, oszd meg velem/velünk.

Én hiszek bennünk, benned! :)

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is! Ha van kedve, kövess a FACEBOOK-on is!

Áldás! Lótusz

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr8916332384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Igen Megmondom 2015.10.15. 19:37:31

Jól van és tudjátok mit jelent ez az egész? én tudom! Nosztredamusz:" ámulatba ejtik a világot ezerszáz év elteltével" és vajon mivel? Au UFÓKKAL! Kapcsolatba lépnek a földdel az UFÓ-k, a magyarok fogják megfejteni, de valójában ők választanak minket, addig még lesz káosz, éhinség 7 csapás stb. Ebben a fizikai valóságban az embernek csak 5 érzéke van a jövőbelátás, a csodák kvantumszinten az elménk, a lelkünk múve. Nincsenek szent tárgyak, stb csak a lelünk van a gondolataink a szívvel hozott döntéseinkel fejlődünk! az az igazi annak van ereje, nem a tárgyaknak!

Mario Ianus 2016.01.16. 20:22:37

Javaslom Dobogókőre építeni egy úfófigyelő érzékelőt, röpke 100 év és küldik a jeleket, az a nagy KIVÁLTSÁG ami ér. Lehet, hogy tényleg atlantiszkorabeli ősi nép a magyar? Mindegy az UFO-k minket céloznak meg egy jellel, helló, helló, emberek vagyunk az űrből!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! " új emberek jönnek az égból, sok csodás dolog lesz" jeleket küldenek az idegeneka maygarok fogják megfejteni" VANGA. Tudom, hogy megmosolyogják, de én tudom ebben az országban mi a különbség a csaló tisztánlátó meg Nostradame között, mi a különbség Lui pádré meg Alois Irlmaier között,az hogy lui pádré egy szélhámos pénzcsaló aki a hiszékenységből él.
süti beállítások módosítása