Lótusz

Lótusz

2016.08.08. Hogyan teremts bőséget?

2016. augusztus 07. - Lótusz_blogger

Augusztus 8. Vonzd be a jót az életedbe!

Ha úgy érzed pénzre, bőségre, gazdagságra és egészségre van szükséged, akkor fókuszálj az újabb lehetőségekkel teli napra: augusztus 8-ra!

A 8-as szám a számmisztikában a bőség, a jólét, a gazdagság szimbóluma. Ezért épp itt az ideje annak, hogy régóta vágyott céljaid elérd! A 8-as a végtelenség, és ugyanakkor az igazságosság szimbóluma is. Nem véletlen, hogy a búza aratása augusztusban kezdődik. A mi életünkben is a számadás, az aratás ideje jött el. Amint vetettél, úgy arathatsz. Ha volt ötleted, volt célod, és tettél is érte (nemcsak vártál), akkor most nagy valószínűséggel learathatod a babérokat.

Éppen ezért, sosem szabad kishitűnek, önbizalom-hiányosnak lennünk. Mert, ha mi magunk nem hiszünk a céljainkban, akkor ugyan az Univerzum(Isten, az Angyalok) miért is túráztatnák magukat feleslegesen? Mert az élet csodálatos és mindent megkaphatsz, amire vágysz (amit el tudsz hinni, amit el tudsz képzelni). A 8-as szám nemcsak az anyagi javak, gazdagság, de az egészség, szerelem és boldogság állapotát is felerősítik, segítenek a céljaid elérésében.

Mivel az energia azokra is hat, akik “nem számolnak vele” ez nemcsak egyéni életeken javíthat, hanem globális javulást is idézhet elő. Azt mondják nálam sokkal bölcsebb emberek, hogy egy nagyobb embercsoport, egy ország, az emberiség változásához az kell, hogy az emberek 10 %-ának a gondolkodása megváltozzon. Nem tűnik soknak és szerencsére egyre többen hiszünk ezekben a dolgokban és próbáljuk életünket pozitív irányba terelni, még mindig szükség van olyan emberekre, akik szeretnek, vannak céljaik, tesznek érte és sikeresek.

Most ismét erőteljes energiák fognak megmozdulni, ezzel lehetőséget kapunk arra, hogy fordítsunk egyet sorsunkon és a siker beköszöntsön életünkbe! Lehetőségünk lesz arra, hogy bekapcsolódjunk a bőség folyamába és saját magunk számára megteremtsük azokat a feltételeket, mellyel életünket jobbá tehetjük.

Augusztus 8-ai energiák végtelen számú lehetőséget kínálnak számunkra mind a karrier terén, mind a személyes életünkben: szerelem, házasság, gyerek, egészség...

Az angyalok közül Ariel, Uriel az anyagiak, Chamuel Arkangyal a szeretet, Raffael az egészség Arkangyala. Őket hívhatjuk segítségül.

 

Hogyan érheted el a céljaid, vágyaid fizikai síkon?

1. Először is fókuszálj!

Mi az, amire vágysz: szerelem? Új állás? Lottónyeremény?…. Amit szeretnél azt képzeld el, vizualizáld: pl. keress róla képet és nézegesd,, nézd meg a honlapot… Illetve pl. agykontrollal vizualizáld.

2. Hasonló a hasonlót vonzza!

Ha jó az energiád, hittel és szeretettel élsz, akkor ezt vonzod magadhoz.

Ha félsz, akkor viszont a hiányt erősíted magadban, amivel még több hiányt vonzol magadhoz.

Hidd el, hogy vágyad tárgya már a tiéd és azt, hogy érdemes vagy rá, hogy megkapd! :)

3. Tudatosság

Figyelj a jelekre és higgy abban, hogy képes vagy elérni a céljaidat!

4. Légy hálás mindenért!

A hála egy megelőlegezett bizalom az Univerzum felé. Még mielőtt megkapod azt, amire vágysz, hálásnak kell lenned, hogy megkapod a kérésednek megfelelő állást, párt, pénzösszeget.

5. Köszönet

Köszönj meg mindent, még a legapróbb dolgokat is, amivel a teremtő megajándékozott!

Lelki, szellemi sík

Egy "Szerencsehozó ima" meghallgatását ajánlom:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=gGfUUe4Uouo[/embed]

Ide kattintva is elérheted.

A szkeptikusoknak pedig Balogh Béla Bőség-meditációját javaslom meghallgatni:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=WNQihUFuCzs[/embed]

Itt.

Szeretettel, bőséggel teli, sikeres napot kívánok!

Ha hosszabb távra tervezel, bevetheted a Feng Shuit is ITT.

De egyes ásványkövek is segíthetnek a gazdagság bevonzásában: ITT.

Az Angyalokat is kérheted, hogy segítsenek a siker elérésében: ITT.

Ha nyitott vagy a keleti kultúrára, akkor Laksmi is segíthet: ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr6216333046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fokti Eszter 2019.05.18. 11:15:47

Nagyon tetszik ez az oldal! Köszönöm!

Lótusz 2019.05.19. 20:59:39

Nsgyon örülök! Szívből köszönöm! <3
süti beállítások módosítása