Lótusz

Lótusz

Ez a legnaposabb teszt

2017. július 02. - Lótusz_blogger

Melyik a te napod?

Válassz egyet a képen látható napocskák közül, és megtudhatsz valami érdekességet magadról.

 

Ha az 1. napot választottad:

Szenvedélyesen optimista vagy. Szüksége van egy igazi szerelemre, de azon aggódsz, hogy sosem talál meg. Optimista és nagyon kedves ember vagy, de a szíveden van néhány heg, amelyek a korábbi sérüléseid nyomai. Folyamatosan keresed a megértést és az erős emberi kapcsolatokat. Egész életedben támogatsz más embereket, szeretettel veszed őket körbe.

Ha a 2. napot választottad:

Stabil és titokzatos vagy. Külső szemlélő számára nagyon szerencsésnek tűnsz. Belül azonban sokkal trükkösebb vagy. Elég nehezen tudják mások eldönteni, mi van benned valójában, és ezt te élvezed. Nem akarod kimutatni a valódi érzéseidet. Ha megérsz rá, kicsit nyitottabbá tudsz válni. Élvezed ha segítő kezet tudsz nyújtani azoknak, akiknek szükségük van rá.

OLVASS TOVÁBB ITT.

Hol lennél legszívesebben? Válassz egy természeti képet: ITT

És íme a legszívesebb teszt:(ITT).

Mentés

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr2616333648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gyurkó Józsefné 2017.09.02. 16:48:25

Igen nagyon büszke vagyok magamra!!!
süti beállítások módosítása