Lótusz

Lótusz

Az őszi napéjegyenlőség varázslatos ereje

2017. szeptember 21. - Lótusz_blogger

Ezen a varázslatos napon az Univerzum meghallgatja a kéréseidet. Csak fogalmazz pontosan!

osz.jpg kép: http://www.tayni-mirozdaniya.ru


Az őszi napéjegyenlőség varázsát már a régi korokban is jól ismerték. Az asztrológusok szerint a 2017-es őszi napéjegyenlőség fő jellemzője az egyensúly és a harmonizáció erőteljes energiája. Szeptember 22-én éjjel tehetsz magadért és a jövődért!

A világon minden és mindenki a harmóniára törekszik, ezért változik folyamatosan. Akár ahogy a napot követi az éjszaka, vagy az ősz a nyarat. Az őszi napéjegyenlőség során mindannyiunknak hatalmas esélye van arra, hogy harmonizáljuk az életünket, és ezáltal minőségi szempontból jobb, gazdagabb, egészségesebb és boldogabb életet élhessünk.

Hogyan fordítsuk a javunkra az őszi napéjegyenlőség energiáit?

1. Az ősz az elsorvadás ideje, a levelek lehullanak és az egész természet elhalványul, hogy új életet teremtsenek. Az őszi napéjegyenlőség napján gondold át: mi az, ami már elavult, idejét múlt dolog az életedben. Ezektől próbálj megszabadulni, ajándékozd el, tedd pénzzé. Így helyet teremthetsz az újnak.

Legyen ez ruha, cipő, kabát, táska... egyéb tárgyak. Ha elég bevállalós vagy, csinálj garázsvásárt, vagy akár el is ajándékozhatod a fölös cuccaid.

De az idejétmúlt vágyaid, kívánságaid is mehetnek a levesbe, ha már nem okoznak örömet. Egy újabb energiaszinten már új dolgok fognak számodra sikert és boldogságot hozni.

Az elengedésről ITT olvashatsz tovább.

2. Az ősz mindig a hála és öröm ideje, amikor eljön a betakarítás. A mai napon nézz vissza, és örülj az elért eredményeidnek és a sikereidnek, még a legjelentéktelenebbeknek is.

Köszönj meg mindent a Segítőidnek, magadnak, a környezetednek, (akár szóban is, de lehet, hogy csak magadban). Köszönd meg az Univerzumnak/Istennek az életedet, a körülményeidet, légy hálás mindenért.

A háláról olvass tovább ITT.

3. Ezen a napon a Világegyetem nyitva áll a vágyaidnak! Ezért álmodozz, vágyakozz! Fontos, hogy ne szerénykedj! Készítsd el a legcsodálatosabb álmokat és vágyakat, és hagyd, hogy az Univerzum még ennél is többet adjon.

"Amit el tudsz képzelni, azt meg is tudod valósítani!"

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=t3gzXsH6LFw[/embed]

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr9816333760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása