Lótusz

Lótusz

Szuperhold, vérhold, és teljes holdfogyatkozás egyszerre

2019. január 19. - Lótusz_blogger

Hogyan fordítsuk javunkra az energiákat?

2019. január 21-re virradóra teljes holdfogyatkozás lesz látható (amely jelenség legközelebb 2022-ben lesz látható ismét).

A Hold magyarországi idő szerint hajnali 4 óra 34 perc és reggel 7 óra 51 perc között lesz a Föld árnyékában. A holdfogyatkozás kezdetekor az árnyék bal oldalról kezdi eltakarni a Holdat.

A Szuperhold

A Szuperhold jelensége arról szól, hogy a Hold páratlan közelségbe kerül a Földhöz, ezért sokkal nagyobbnak és fényesebbnek láthatjuk a Holdat. A különleges égi jelenség akkor valósul meg, amikor a holdtölte az égitest ellipszis alakú pályájának a Földhöz legközelebbi pontján következik be. Ilyenkor a Hold látszólagos mérete kb. 14 százalékkal nagyobbnak tűnik, fényessége pedig 30 százalékkal erősebbnek.

Használd a Szuperhold erejét!

Egy "átlagos" Telihold is nagyon erősen hat ránk: ilyenkor az érzéseink felerősödnek, feszültebbek, nyugtalanabbak vagyunk, nehezebb tudunk koncentrálni és lassabban megy a gondolkodás. A statisztikák szerint ilyenkor több a baleset és agresszív tevékenység is. Azok számára, akik nyitottak és szenzitívek, még inkább megterhelő ez az időszak. Kevésbé vagyunk energikusak, fáradtabbak vagyunk.

Teliholdkor vágyaink megvalósulhatnak!

Vannak, akik úgy érzik, mintha valamilyen időkapszulába kerülnének, össze-vissza ugrálnak térben és időben, és nem tudnak tenni ellene. Az idő múlása pedig szinte követhetetlen. A feladatokat most nem kihívásnak, hanem tehernek érezzük. Megmagyarázhatatlan fájdalmaink vannak, és félelem, pánik uralja napjainkat. Sokat szorongunk.

7 dolog, amit tegyél meg Teliholdkor!

Január 21-én azonban óriási fordulat állhat be életünkben! Azonban, mindezért meg kell "dolgozni". Fontos, hogy tudjuk mi az, amit el szeretnénk érni Tűzzünk ki célokat! A teremtés ilyenkor gyorsan történik. Álljunk készen, legyenek terveink és legyünk nyitottak az új lehetőségek számára.

Mivel minden teremtés igen erős, ezért vigyázni kell arra, hogy pozitívak legyünk. Bármnnyire is kilátástalannak érezzük a kapcsolatainkat, és helyzetünket, legyünk pozitívak, higgyünk abban, hogy a legjobb dolog fog megtörténni és vonzzuk is be azt.

2019.január 21-e egy hatalmas lehetőség: mindent megteremthetünk, újrateremthetünk. Mindehhez annyira van szükség, hogy mélyen, nagyon mélyen magunkba nézzünk, higgyünk magunkban és lépjük át a határainkat. Merjünk kilépni a komfortzónánkból. Tegyük le a régi sérelmeinket, bocsássunk meg, engedjünk el minden rosszat. Erősítsük meg magunkban a jót, építsük az emberi kapcsolatainkat.

A döntés a legfontosabb - onnantól kezdve már az Univerzum támogatni fog bennünket a céljaink elérésében. Saját sorsunkért csakis mi vagyunk a felelősek... Nem a szüleink, nem a főnőkünk, nem az időjárás.... stb. Csakis mi magunk!

Azt nem mondom, hogy könnyű lesz. Mert van, hogy felbukannak a múltból sérelmek, kisértések, de ha elég erősek vagyunk, lerázhatjuk őket és új alapokkal új életet építhetünk magunk számára.

Légy erős! Légy nyitott! Vedd a kezedbe az életed! És ami a legfontosabb: szeress! Szeresd magadat, és a melletted levőket! Tiszteld önmagad és másokat! És higgy!

Azt kívánom neked, hogy érj el mindent, amire vágysz!

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=Op5kcqeCBvw[/embed]

főkép: pixabay

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr4116334256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása