Lótusz

Lótusz

Füstölőzz a gazdagságért és szerelemért

2017. június 27. - Lótusz_blogger

A jó füstölő bevonzza a szerelmet és a gazdagságot!

A több ezer éves kínai térrendezés művészete, a Feng shui egyik kedvelt eszköze a füstölőzés. A keleti kultúrában nemcsak otthon, de a templomokban, szentélyekben is füstölőt használnak: bűnbánóan, vagy ha kérnek valamit, amikor fel akarnak ajánlani valamit az isteneknek.

A Feng shui az energetikára megy rá, vagyis a füstölővel is az otthonunk energiáját tudjuk megváltoztatni (Hogyan emelheted otthonod rezgésszintjét? ITT választ kapsz rá.).

Néhány szó a Feng shuiról. A Feng shui 9 életterületet fed le, egyenlő részekre osztva. A legegyszerűbb, ha az elrendezést a bejárattól nézzük, vagyis, pl. a bejárathoz képest balra a legtávolabbi sarok a pénzzel, bőséggel, gazdagsággal kapcsolatos terület. Íme az "alaprajz".

Gazdagság

Tehát, ha gazdagságot szeretnénk bevonzani otthonunkba, életünkbe, akkor a gazdagság területen először is rendet kell tennünk. Meg kell javítani az elromlott tárgyakat, ha menthetetlenek, akkor pedig ki kell dobni őket. Ezek a tárgyak elvonják a pozitív energiát (a csít), így hiába füstölőzünk. Ha viszont elpakoltunk, kitakarítottunk, lomtalanítottunk, használjuk az alábbi füstölőket:

Zsálya, fahéj, bazsalikom, cédrus, fenyő, vagy narancs. Ezek az illatok, növények vonzzák a pénzt és a sikert.

 

A gazdagság és bőség elérése Feng shuival : ITT.

 

Szerelem

A romantika, szeretet illata a rózsa. A rózsaszirmok a romantikát, a szenvedélyt szimbolizálják. A rózsa segít az ellazulásban, de segít felébreszteni érzékeinket is. Csökkenti a stresszt, és segít ráhangolni a szeretet útjára.

A Feng Shuiban a rózsaszín a szerelem, a szeretet színe. A szerelem területe az otthonunk bejárattól nézve jobb legtávolabbi sarka. Ide érdemes szeretettel, szerelemmel kapcsolatos képeket, páros tárgyakat elhelyezni, lágy színeket, fényeket alkalmazni. A legjobb színek ide a vörös, a rózsaszín, a barackszín, mely a lelki társ bevonzását, a harmónia megteremtését és megtartását segítheti.

A szerelem bevonzására rózsa illatú füstölőt használjunk!

 

Babérlevéllel a boldogságért és sikerérét: ITT.

Még több szerelmet bevonzó Feng shui tippért kattints IDE.

Buddha 6 tanítása a szerelemről és a szeretetről: ITT.

Még több Feng shui: ITT.

Mentés

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr116333640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása