Lótusz

Lótusz

7 női név, amely szerencsét és sikert hoz viselőjének

2017. november 11. - Lótusz_blogger

Ezek a nevek hoznak sikert és szerencsét az újszülött kislányoknak!

Babát vársz? Már éppen a neveken gondolkozol? 7 olyan lánynevet ajánlok, amelyek szerencsét és boldogságot hoznak a baba, később pedig a felnőtt életében.

 

Anasztázia: görög eredetű név, jelentése "feltámadott". A név viselői csendes lányok, akik nagyon jól tudnak alkalmazkodni a körülményekhez. Úgy tűnik, mintha sosem aggódnának semmiért. Olyannak látszanak, mint akik rendelkeznek valami titkos tudással, amellyel magukhoz tudják csalogatni a szerencsét és meg is tudják tartani azt.

Anna: héber eredetű; jelentése - kegyelem, Isten kegyelme, kellem, kecsesség, báj. Természetüknél fogva az Annák szorgalmasak, kitartással nyernek el mindent. A szerencse nem hullik az ölükbe, hanem meg kell érte dolgozniuk. De ha már beköszöntött életükbe, akkor az Annák ezt képesek ott tartani és kamatoztatni.

Darinka: szláv-magyar eredetű; jelentése: ajándékocska. Nem arról van szó, hogy ezek a lányok megkapják az élettől a jószerencsét - csakúgy. Darinka ettől függetlenül valódi győztes, de ő mások kezéből veszi el. A szerencse számukra nem természetes, hanem harci trófea. De ez nem teszi őket kevésbé értékessé.

Erzsébet: héber eredetű; jelentése: Isten az én esküvésem. A legtöbb nép történelmében felbukkan egy-egy Erzsébet. A magyar történelemben Árpádházi Szent Erzsébet volt az, aki jószívű, segítőkész és érzékeny ember volt. A legtöbb Erzsébet nyugodt, bölcs, és a jólelkűségét a szerencse is támogatja: amibe belefog, azt sikerre viszi. (Árpádházi Szent Erzsébet rózsa-csodájáról ITT olvashatsz.)

Mária: görög-latin eredetű név, melynek jelentése ismeretlen. Az e névvel rendelkező lányok vidámak, boldoggá teszik környezetüket. Vonzzák a szerencsét, mint a mágnes. És kellő tartással tudják kezelni a kínos helyzeteket is.

Viktória: latin eredetű; jelentése: győzelem. Nomen est omen - itt aztán működik a latin mondás. Avagy Viktória egy harcias típus, aki mindent megtesz a győzelemért. A kudarcot nem veszteségnek, hanem az élet újabb kihívásának tekinti. A győzelem az élete.

Zsófia (Szófia): a szó görög eredetű, jelentése bölcsesség. Aki a Zsófia nevet kapja a keresztségben, nyugodt, csendes baba, aki nem kapkodja el a dolgokat, nem fut a szerencse után, mert tudja, hogy a szerencse úgyis megtalálja őt.

Női kisugárzásra pozitívan ható ásványok: ITT.

Rózsakvarc, a szeretet köve: ITT.

A női vonzerő 12+1 titka: ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr8116333806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása