Lótusz

Lótusz

Ez a kristály segít felvenni a kapcsolatot az Őrangyaloddal

2018. május 01. - Lótusz_blogger

Arkangyalok és kristályok - személyesen neked!

Egyre többen hiszünk az alternatív gyógyászati módszerekben. Ezek közé sorolhatjuk az ásványkövekkel/kristályokkal való gyógyítást, egészségmegőrzést is. És mindamellett, hogy segítenek, nagyon dekoratívak is. Az ásványokat használhatjuk marokkőként, de akár ásvány-ékszerként is.

Az angyalokkal való kapcsolatot is kiépíthetjük, erősíthetjük ásványok segítségével. Vannak olyan ásványkövek, amelyek segítenek megteremteni a csatornát, a kapcsolatot az Égi segítőinkkel, és vannak olyan kövek, amelyek az egyes (saját) Őrangyalunkhoz nyitják meg az utat.

Az Angelit ásvány segít álatalánosságban az angyalokkal való kommunikációban, a kapcsolatfelvételben, az intuíció megerősödésében és általában a kapcsolataink javításában.

Szeretnéd tudni, hogy téged melyik Arkangyal védelmez és segít? Akkor az alábbi kis számolgatásra hívlak, hogy megtudd,ki a te legfőbb védelmeződ.

SZÁMÍTSD KI TE IS KI A TE SZEMÉLYES ŐRANGYALOD!

Első dolgod, hogy megállapítsd a névszámodat. Ebben segít a következő táblázat:

1 2 3 4 5 6 7 8 9
A B C D E F G H I
J K L M N O P Q R
S T U V W X Y Z  

 

A neved betűit helyettesítsd be a számokkal és ezeket a számokat add össze amíg egyjegyűt nem kapsz. (Pl.: Nagy Judit: 5+1+7+7+1+3+4+9+2=39>>3+9=12>>3) Ha két keresztneved van akkor mindkettőt be kell helyettesíteni.(Nőknél minden esetben a születési név számít, nem a férjes név.) A végén kapott egyjegyű szám a névszámod. (példánkban ez a 3)

Azután számold ki a születési számodat, itt születési dátumod számjegyeit add össze addig, míg végeredménynek egyjegyű számot nem kapsz. (pl.: 1+9+6+7+0+3+1+7=34=3+4=7)

Végül névszámodat és születési számodat add össze amíg végeredményül egyjegyű számot nem kapsz. (Példánkban: 3+7=10>> 1+0=1)

Az így kapott szám mutatja meg születési őrangyalod számát. És az alábbi lista alapján máris megtudhatod a nevét is. Példánkat követve, Nagy Juditnak, aki 1967.03.17-én született, az Őrangyala, Arkangyala Ariel.

1. Ariel  - - - 2. Chamuel - - - 3. Gabriel - - - 4. Haniel - - - 5. Jophiel - - - 6. Metatron - - - 7. Michael - - - 8. Rafael - - - 9. Uriel

 

1. Ariel                                                                                            

Ariel „Isten oroszlánja”, aki a természet és vadállatok gyógyítója. Aurája halvány rózsaszínű. Kristálya: rózsakvarc. (Minden, amit tudni szeretnél a rózsakvarcról:ITT). Ariel kitartóvá, bátorrá tesz.

2. Chamuel                                                                                                             

Chamuel: „Ő, aki látja Istent”. Békét, nyugalmat teremt, az aggódást elűzi. (Chamuelről olvass tovább>>). Aura színe: halványzöld. Kristálya a zöld fluorit (A fluorit a 2018-as év kristálya>>). Chamuel segít tisztán látni, ösztönöz és békét teremt.

3. Gábriel                                                                     

Ő „Isten hírnöke”. Gyógyítja a szorongást, segíti a terhes nőket és a szülést. Aurája rézszínű, kristálya a citrin. Gábriel segíti az embereket a kommunikációban, a babavállalásban-kihordás, születésnél, inspirál és közvetíti az Égiek üzeneteit az emberek felé.

4. Haniel                                                                                                             

Haniel: "Isten dicsősége". Tipikus angyal, aki női egészségügyi problémákon tud segíteni. Kékesfehér színű aurával rendelkezik. Kristálya a Holdkő. Segít felismernünk küldetésünket, tehetségünket. Segít kiteljesedni életünket minden téren.

5. Jophiel                                                                                                                  

Jophiel: "Isten szépsége" Tisztítja a káoszt, a negativitástól védelmez. Aurája pink színű, kristálya: rózsaszín turmalin (rubelit). Ő segít abban, hogy meglássuk a szépséget és a bőséget a világban és az életünkben, valamint, hogy képesek legyünk felismerni a jót embertársainkban.

6. Metatron                                                                                                               

Ő a "próféta". Gyógyítja a gyermekkori traumákat, a tanulási nehézségeket. Aurája zöld és rózsaszín csíkos. Kristálya: dinnye turmalin. Metatron halandó emberként is élt a Földön. Emiatt sokat segít abban, hogy a legtöbbet hozzuk ki emberi mivoltunkból. Jelenléte igaz emberségre tanít. A szív csakra zöldje, s az abban rejlő megvilágosodás rózsaszínje kavarog aurájában.

7. Michael                                                                                                       

Ő, „ Aki Istenhez Hasonlatos”. Eloszlatja félelmeinket, nyugodtabbá tesz, tisztítja az auránkat. Aurája bíbor, kékeslila színű. Kristálya: szodalit. Mihály arkangyal az Igazság Kardjának hordozója, s a Fény legmagasabb rendű tulajdonságait képviselve, azzal harcol a félelmeink szülte démonokkal szemben. Amikor aggodalmak, félelmek kezdik szorongatni szívünket, mindenképpen kérjük Mihály arkangyal segítségét. Ő a szeretet erejével véd meg bennünket. Michaelről olvass tovább>>ITT.

8. Rafael                                              

„Isten Meggyógyít” - nemcsak testi, de pszichés betegségeket is gyógyítja és segíti a gyógyítókat. Aurája smaragdzöld. Kristálya a malachit. Ő a Gyógyítás Arkangyala, minden létezőt meggyógyít. Akár önmagunkat gyógyítjuk, akár másokat, vagy Szeretteink gyógyulásáért imádkozunk, hívjuk mindig bátran Rafaelt segítségül. Gyönyörű zöld aurája enyhülést ad a gyógyulni vágyóknak.

9. Uriel                           

Ő "Isten fénye”. Segíti a megbocsátást, neheztelést, megnyugtat, segít fellélegezni. Aurája halványsárga és a borostyán a kristálya. Ő abban segít, hogy észrevegyük a dolgok lényegét. Amikor elveszettnek érezzük magunkat, hívjuk őt bizalommal.

Olvass tovább a témában:

Melyik napon születtél? Ez az Angyal vigyáz rád

Ki az őrangyalod születésnapod alapján?

Az angyalok tudják mire van szükséged 

Ásványkövek gyógyhatása

Ásványkövek gyerekeknek

Meditációt segítő ásványok

Szerelmet hozó ásványkövek

Csakraműködést segítő kristályok

7 legjobb egészségmegőrző- és gyógyító ásványkő

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr3316333982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása