Lótusz

Lótusz

Ahogyan kinéz a zöldség, arra a szervedre hat!

2018. július 04. - Lótusz_blogger

A bab a vesére, az avokádó a női szervek egészségére!

Neked is feltűnt, hogy a dióbél hasonlít az agyra? Vagy éppen a bab alakja hasonlít a vesére (mondanom se kell, hogy olyan fajta bab is van, amelyet úgy neveznek, hogy vesebab?)

Mindez csak véletlen lenne? Talán igen. Én viszont inkább a "nagy" képben hiszek, illetve abban, hogy

"amint benn, úgy kinn, amint lenn, úgy fenn"

Tehát, ha az alapján vesszük górcső alá a zöldségeket-gyümölcsöket, hogy mely szervünkre hasonlítanak, megtudhatjuk, melyik testrészeinket gyógyítják. Ok, mondhatjátok rám, hogy csak belelátom. Én nem szeretnélek meggyőzni. Csak annyit kérek, próbáld ki! Tök jó "játék". :)

1.A paradicsom piros színű, és négy kamrája van, csakúgy, mint a szívnek. Tanulmányok kimutatták, hogy a paradicsom nagyon gazdag vasban és káliumban, amely rendkívül jó hatással van az egészséges vérképzésre és a szív működésére.

Ezért egyél meg minden nap egy paradicsomot!

Ezért egyél meg minden nap egy paradicsomot!

2.A dió úgy néz ki, mint az agy. A dió idegnyugtató hatású, sok benne a B-vitamin. Foszfortartalma javítja a memóriát, értékes magnézium-tartalma stresszoldó hatású.

Ezért tarts mindig két diót a táskádban!

3.A zeller alakja hasonlít a csontok szerkezetéhez. Csontjaink 23% nátriumot tartalmaznak, ez bizonyítottan erősíti a csontváz szerkezetét.

4.A avokádó nagyon hasznos a női szervek táplálásában: a petefészkeknek és a méhnek, és még az alakja is hasonlít ezekre a testrészekre. Ha nőként csak egy avokádót eszel a héten, ez megakadályozza a petefészek- és a méhnyakrák kialakulását. Az avokádó kiegyensúlyozottá teszi a hormonok egyensúlyát a szervezetben.

10 érdekesség a nők legtitkosabb testrészéről.

5.Vegyük szemügyre az édesburgonyát. Ha hiszed, ha nem, ez a növény a hasnyálmirigy alakjára hasonlít. Elfogyasztva pedig egyensúlyba hozhatja a cukorszintet a vérben!

6.Ha egy sárgarépát körökre szeletelsz, láthatod, hogy pontosan úgy néz ki, mint az emberi szem. Tudományos vizsgálatok szerint a sárgarépa fogyasztása nagyon jó hatással van az emberi szem működésére, mert növeli a véráramlást és javítja a látást.

Látásjavítás szemmasszázzsal.

7.A grapefruit és más citrusgyümölcsök úgy néznek ki, mintha mellek lennének. A grapefruit segíti a mell környezetében található nyirokcsomók egészséges működését, ezzel megakadályozza a mellrákot.

Ezért tegyél káposztát a melledre!

8.A gyömbér alakja hasonlít a gyomor alakjára. A gyömbér jó hatással van gyomorpanaszokra.

5 fűszer, amely gyógyít is.

9.A vörös bor színe a vér színére emlékeztet. Megfelelő mennyiségben (napi egy pohárral fogyasztva) a vörösbor csökkenti a vérrögképződés kockázatát és a szívbetegségeket, a stroke kialakulását.

És ha a bor elfogyott: boroshordók új szerepben.

10.A kagyló alakja hasonlít a herékre. A kagylót afrodiziákumnak tartják, és egyes tanulmányok szerint a kagyló fogyasztása jó hatással van a férfi reproduktív szervek egészségére.

+1.Létezik egy gombafajta, az Agaricus campestris, amely úgy néz ki, mint egy emberi fül. Ez a gomba javítja a hallást, D-vitaminban gazdag étek. Ez a vitamin segíti a csontok egészségét.

képek

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr5616334058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása