Lótusz

Lótusz

Vonzd be a bőséget, boldogságot és egészséget az otthonodba!

2018. január 09. - Lótusz_blogger

Új  energiák - otthon.

Elindult az új év, és vele együtt új energiák is érkeztek. Ezek az energiák - bár láthatatlanok, nagyon is nagy hatással vannak ránk. Minden évnek megvan a maga rezgése, saját energetikája, és ha sikeresek szeretnénk lenni, ezt szem előtt kell tartani.

 

Hogyan tehetjük a pénz, a boldogság és az egészség mágnesévé otthonunkat?

1.Rendteremtés

Minden felesleges holmitól szabaduljunk meg! Szanáljuk a ruhákat, olyan kapott ajándékokat, amelyeket nem szívesen teszünk ki - ajándékozzuk el őket, adjuk oda olyannak, aki rászorul és örül neki!

2.Tértisztítás

A tér megtisztítását végezhetjük füstölővel. A legjobban tisztít Szent Micháel, tömjén, mirrha, fahéj és ezek elűzik a rossz szellemeket is, megtisztítják az otthonunkat. De babérlevelet is égethetünk (itt).

 

3.A lakás átrendezése

Ne gondolj nagy rendezkedésre! Nem kell szétszedni a lakást. Illetve de! A lényeg, hogy mozgass meg mindent picit. Még a bútorokat is! Adj helyet az energiának, indítsd be a csít!

A szélcsengő is beindítja az energiák áramlását. ITT olvass róla tovább.

 4.Térrendezés

A szívem csücske a feng shui... de ne menekülj el, ha te nem hiszel benne. Csak gyere, és gondold végig, amit leírok... kérlek...

Otthonunkban mindennek megvan a helye. Ugye? Még akkor is, ha nem a vaszati, a feng shui vagy bármelyik népi élettér-rendezés szerint van berendezve a lakásunk.

 

A konyha a központi hely, az egészség, a család szimbóluma. Az összetartás, az öröm forrása. Ezért legyen tiszta és rendezett a konyhád!

Ezért legyen mindig rend és tisztaság a konyhában! ITT.

A gyerekszoba az új kezdetek, a játékosság, a kreativitás területe. Néha lehet rumli, mert úgy nem lehet játszani, ha totál rend van. De a játék után legyen rend, hogy a nyugalom és béke áramoljon.

A hálószoba a szerelem, az összetartozás (ha egyedül vagyunk, az önbizalom) területe. Ha szeretnénk boldog kapcsolatot, akkor a lakás ezen területén se legyen rendetlenség, és ha társra vágyunk legyenek páros dolgok elhelyezve ezen a terülten. Egy magányos, lecsempült váza, egy kispárna nem biztos, hogy bevonzza életünk párját. Ne használjunk erős színeket! Inkább halvány rózsaszín, barackszín legyen, vagy sárgás, amely a stabilitást sugallja.

 

A fürdőszoba a tisztaság, az egészség színtere. A víz ugyanakkor a kreativitást erősíti (nekem például a legjobb gondolataim a fürdőkádban jönnek).

A dolgozószoba, dolgozósarok a munka, a karrier "színhelye". Legyen rendezett, békés, ugyanakkor világos és átlátható ez a terület. Legyen kényelmes is, az ügyfelek elégedettnek érezzék magukat. Ha a karrierünk rendben van, akkor az anyagi dolgaink is jól mennek.

 

A világítás fényt ad, a fény pedig beindítja, begyorsítja a dolgokat.

5.Lelki rend

"Ahogy fenn, úgy lenn, ami benn, úgy kinn."

Ha otthonunk rendezett, akkor belsőnk is nyugodtabb, pihentebb, lágyabb. A jó külső légkör belsőnkre is hat, de ez fordítva is működik. Ha belül nyugodtak vagyunk, akkor a külső zaj sem fog befolyásolni. (Relaxációs sarok)

Hogyan emeld otthonod rezgésszintjét? Itt megtudhatod.

De ha otthon gyakran mantrázunk, hallgatunk relaxációs zenét, imádkozunk, vagyis belsőnket fejlesztjük, akkor a külső környezetünk is változni fog!

További cikkek a témában:

Ez a te szerencsehozó tárgyad csillagjegyed szerint.

Ezek a színek hoznak neked szerencsét 2018-ban.

9+1 feng shui tipp a boldog párkapcsolatért.

A gazdagság és bőség elérése feng shuival.

Feng shui tippek a szerelem bevonzására.

Hogyan hatnak ránk a színek?

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr9716333872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása